24 oktober 2018 club brugge as monaco speltips champions league

Speltips inför Lille – Monaco 22/9: Tillknäppt fredagsbatalj

Botten mot toppen, men en favorit som väntas rotera. När Lille och Monaco bjuder upp till dans under fredagskvällen, tipsar vi om ett målspel som nästan dubblar den investerade insatsen.

Det är knappast en överdrift att påstå att Lille är ett av Ligue 1:s minst sexiga fotbollslag, ur ren underhållningssynvinkel. Dessutom har de haft påtagliga bekymmer i seriestarten, efter den fina 3-0-premiären mot Nantes, och nu radat upp fem raka matcher utan vinst, två kryss och tre förluster.

Med andra ord är det en rätt pressad situation som Lille är i, särskilt som spelschemat under den här perioden varit hyfsat tacksamt. Inte ska väl klubben behövas dras in i bottenstriden? Förra helgen blev det en tung 0-1-förlust borta mot Guingamp.

Fjolårets stora skräll, Monaco, som vann hela kalaset före storfavoriten Paris Saint-Germain, hade en ömsom tuff och ömsom fantastisk transferperiod. De största pjäserna förlorades, men miljardsummor landade i klubbkassan.

Trots spelarförlusterna har Monaco stått för en lovande upptakt av serien. Fem av sex matcher har vunnits och med det parkerar man precis bakom nämnda PSG, tre pinnar skiljer dem åt. Dessutom spelades ett fint kryss in borta mot RB Leipzig i premiären av Champions League.

Det är vissa skadebekymmer som Lille dras med. Bland andra ytterbacken Kevin Malcuit, skadad, saknas. Situationen är densamma för Monaco, som även har Djibril Sidibe avstängd.

Målsnålt att vänta

Vissa avbräck i defensiven, ja, men Lille har ett fullt dugligt försvarsspel och möter nu ett Monaco som kan komma att behöva rotera i startelvan när Champions League-fotboll mot Porto väntar under tisdagen. Gäller att prioritera när matcherna avverkar varandra så tätt.

Detta borde bädda för en tillknäppt batalj, är tanken…

Lille kommer knappast bjuda Monaco på ytor denna afton, utan ta det säkra före det osäkra och med tanke på att det bara blivit ett mål framåt på de fyra senaste matcherna, vilka alla dessutom innehållit max två mål, kan det bli svårt att hitta rätt i offensiven.

Risken, för den neutrale åskådaren, är då att ytorna tajtas till extra mycket. Och med udden som kommer saknas samt möjligt felfokus från Monaco kan chanserna blir svåra att vaska fram – för båda parter.

0/1-1?

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – synas därför till 1,95x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 22/9
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 25%
2: 58%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%