Speltips inför Liverpool – Arsenal 4/3: Det här får ni inte missa…

Spelbloggare Publicerat: 3 March 2017

Finns det överhuvudtaget någonting annat än en fotbollsfest, i alla bemärkelser, på kartan när rivalerna Liverpool och Arsenal drabbar samman på Anfield?

Maxa ditt spelkonto med en ny bonus: Här hittar ni spelbolagens bästa oddsbonusar just nu!

En klassiker! Två av Englands största klubbar möter varandra, på en av de mest klassiska arenorna. Alla världens blickar kommer vara riktade på Anfield från 18:30 och två timmar framåt.

Men det finns också en hel del oro under ytan. En hel del står på spel och varken Liverpool eller Arsenal har förmått att leverera på en stabil nivå den senaste tiden. Eller, ja, mer eller mindre över hela spelåret.

Det är i alla fall femman mot fyran i tabellen. När Liverpool föll med 1-3 borta mot Leicester i början av veckan, var man tillbaka på förlustspåret efter att ha vunnit över Tottenham dessförinnan. Med cupen inräknad, har det bara blivit en vinst på de sju senaste försöken. CL-platserna – snart ett minne blott?

En pinne ovanför Liverpool, har vi alltså Arsenal. De slussades förvisso vidare i FA-cupen efter att ha vunnit över Sutton United, National League, med 2-0 – helt utan att imponera. Innan dess 1-5 i baken mot Bayern München i CL-slutspelet. Kritiken haglar verkligen mot Arsené Wenger och hans mannar! Som alltid.

En del småskador hit och dit. Det av störst nyhetsvärde är att Jordan Henderson ser ut att missa matchen för Liverpool medan Arsenals Mesut Özil, Aaron Ramsey och Laurent Koscielny också är osäkra kort.

Galen inbördes statistik

Två parter som har extremt mycket att bevisa, som behöver tre pinnar och vars inbördes matcher alltid brukar bli fantastiska historier – alla kategorier.

Exempelvis slutade spelårets omvända möte på Emirates Stadium med en 4-3-vinst för Liverpool. Som resultatet antyder, full rulle åt båda håll. Resultaten dessförinnan; 3-3, 0-0, 4-1, 2-2, 2-1, 5-1. Något tydligt favoritskap kan inte heller hittas.

Den här typen av matcher borde också gynna Liverpools offensiv en hel del; de är som allra bäst när de får ligga lite på lur, vinna boll och ställa om effektivt. Samtidigt är defensiven extremt svajig, backlinjen håller långtifrån någon toppklass i Premier League, och det borde Arsenal kunna utnyttja.

Det här kan väl inte annat än att bli en underhållande, öppen och målrik historia?

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – spelas till 1,94 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 4/3
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: