10 december 2019 Salzburg Liverpool Speltips

Speltips inför Liverpool – Crystal Palace 19/8: Här blir det att åka av

Det brukar bli underhållande när Liverpool är på Anfield och inte minst brukar det bli så när Crystal Palace står för motståndet. Vi har vänt ut och in på matchen och slutsatsen hämtas från målmarknaden.

Premiärmatcherna blev inte alls vad som önskats för varken Liverpool eller Crystal Palace och det handlar om att studsa tillbaka direkt; undvika att hamna i en nedåtpekande spiral redan nu.

Vad som hände mer bestämt är att Liverpool, som storfavoriter – men också en sådan i fara, som vi understrykte i vårt speltips inför matchen – endast fick oavgjort, 3-3 i en hejdundrande fotbollsmatch, borta mot Watford. Extra bittert; den sista målet släpptes in i den tredje stopptidsminuten.

Till och med ännu värre var Crystal Palaces start på spelåret. 0-3 föll man med när nykomlingen Huddersfield togs emot på Selhurst Park – en rejäl missbedömning. Vad hände där? Rannsakan under veckan och det är bara att ladda om till den här matchen. Lättare sagt än gjort, månne?

Positiva besked för Liverpool är att Daniel Sturridge ska vara fit for fight att medverka efter sitt skadeuppehåll. Dessvärre kommer Philippe Coutinho inte medverka. Talas om en skada – men är det inte snarare så att han presenteras för Barcelona när som helst?

Gästernas Wilfried Zaha åkte på en knäskada i premiären och väntas vara borta cirka en månad framöver. Stort avbräck!

Tio raka med mål åt båda håll

Nu åkte Crystal Palace på en käftsmäll stavad noll mål mot tre i premiären och dessutom har man ett av de främsta anfallshoten borta – ändå tror undertecknad att de kommer få pryda målprotokollet på Anfield.

Grundtanken; att Liverpools försvarsspel helt enkelt är så pass sårbart. Laget är helt obalanserat; varken försvarslinjen eller mittfältet är av toppklass, men anfallet rentav suveränt. Detta syntes tydligt mot Watford, 3-3. Även i CL-kvalmatchen borta mot Hoffenheim i veckan, vilken med visst flyt vanns med 2-1.

Sedan finns det en risk att Liverpool kommer till matchen lite ofokuserat. Ödesreturen mot Hoffenheim väntar nästa vecka och det är klart att blickarna delvis redan kan vara där.

Framme i banan har Crystal Palace en spelare som Christian Benteke, som har ett förflutet i just Liverpool, och han håller åtminstone nära på toppklass i Premier League. En smärre chock att han fortfarande är kvar i Palace. Han verkar trivas på Anfield och stod för båda målen när Liverpool, mot alla odds, besegrades på just Anfield förra året.

Hemmalaget ska, såklart, vara tydliga favoriter, men sannolikheten att Crystal Palace åtminstone får lämna ett avtryck målmässigt ska ses som stor. Faktum är att det blivit mål åt båda håll i – hör och häpna – tio raka inbördes matcher.

Båda lagen gör mål spelas därför till 1,87x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 19/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 72%
X: 19%
2: 10%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%