Speltips inför Liverpool – Crystal Palace 23/4: Intressant fajt på Anfield

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2017

Toppen mot botten, men formstarkt mot formstarkt. Liverpool och Crystal Palace möter varandra på Anfield – och vi skickar ut ett målspel till finfina 1,83 x insatsen.

Är kontraktet säkrat nu? Mer eller mindre, i alla fall. Crystal Palace, som haft ett mardrömsspelår, har efter tränarbytet till Sam Allardyce hittat stilen och ökat avståndet ner till bottentrion till så mycket som sju poäng när fem matcher återstår. Krävs inte mycket mer för att spiken ska slås i kistan.

Formraden för Palace står i 5-1-1. Snacka om att vända på saker och ting! Bara för en och en halv månad sedan var situationen extremt prekär. Något som vässats på; omställningsspelet. Även om det bara är en del av förklaringen. 3-0-segern över Arsenal för snart två veckor sedan var ett praktexempel.

Det sprudlar kanske inte helt om Liverpool, på det sättet det kan när de når upp i bästa möjliga nivå. Resultaten kan dock inte klagas på; fem segrar och två oavgjorda sedan mars månad och framåt.

I och med de här resultaten har Liverpool stärkt deras aktier rejält i kampen om Champions League-platserna. Tredjeplatsen innehas, två poäng före Manchester City på kvalplatsen, men med en match mer spelad. Till femman Manchester United; sex pinnar, som har två matcher till godo.

Palace i tokbra form

Mål – åt båda håll. Det är tanken inför matchen. Oddsen för målspelen lockar därtill och det är mer än motiverat att slussa in polletterna.

Liverpool har en offensiv som skulle sätta skräck i vilket försvar som helst i världen, men orsaken till varför de inte kunnat utmana om titeln är det undermåliga – försvarsspelet. Ska man kunna ta nästa kliv, är det på de positionerna som Jürgen Klopp måste titta på potentiella nyförvärv.

7/8 senaste matcherna har innehållit mål åt båda håll för Liverpool.

Nu kommer ett pånyttfött Crystal Palace på besök och de kommer kunna såra Liverpool djupt när omställningsmöjligheterna uppstår. Mål framåt i sju matcher i följd är ett facit som imponerar och då har man hittat nätet vid till och med dubbla tillfällen mot Chelsea och Leicester samt vid trippla mot Arsenal.

Gästernas försvarsklippa Mamadou Sakho kommer missa matchen. Minskar deras redan minimala möjligheter att hålla nollan på Anfield. Även Liverpool riskerar att komma till spel utan betydande defensiva spelare; Joel Matip och Ragnar Klavan. Även osäkert runt Lucas Leiva.

BLGM – ja spelas till 1,83 gånger degen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 23/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: