7 april 2018 Everton Liverpool Speltips

Speltips inför Liverpool – Everton 10/12: Formstarkt mot formstarkt i Merseysidederbyt

Det rentav stinker målfest inför Merseysidederbyt mellan Liverpool och Everton på Anfield och vi ser chansen att tjäna en hacka. Speltips, odds och all statistik inför matchen hittar ni bäst här.

15:15 – Viasat Premium. Är ni redo? En av världens hetaste och intresseväckande matcher. Förutom den enorma äran som finns i potten, får matchen ännu starkare karaktär nu när Everton, efter den urusla seriestarten, hittat rätt och levererar resultat på löpande band.

Facit i de tre senaste matcherna; enbart vinster samt 9-0 i målskillnad. Hemmamatcher mot West Ham och Huddersfield samt bortamatch mot Apollon i Europa League. Smakstart på nya jobbet för Sam Allardyce…

Nu är frågan om det bara handlat en ren vitamininjektion från rockaden på tränarfronten, eller om det är den här nivån som Everton det facto kan prestera på?

Den välfyllda skadelistan har bantats lite smått för Everton. Stora orosmolnet är huruvida Leighton Baines hinner bli fit for fight inför detta superderby.

Ännu bättre senaste veckor har Liverpool stått för. De har också vunnit tre matcher på raken – senast med 7-0 (!) över Spartak Moskva i Champions League – och målskillnaden i dessa är 15-1. De har nått upp till fjärdeplatsen, en av de som leder ut i CL, och såvida man kan stanna kvar i det området, är det en succé för Liverpool.

Joel Matip åkte på en skada mot Spartak Moskva och missar tillsammans med Alberto Moreno matchen.

Formstarka lag

Mål, mål, mål. Annat finns inte på kartan här. Skulle kunna se siffrorna skjuta rakt upp i höjden – med målen fördelade åt båda håll, sannolikt.

Everton kommer förstås försöka tajta ihop defensiven mot ärkerivalens rena världsklassoffensiv, men när Liverpool är i farten blir det sällan temposnålt. Det är bara se på facit; 15 mål framåt på de tre senaste matcherna – ett snitt om fem per match!

Defensivt är dock Liverpool mer än sårbara. Lagets balans är extremt framåtlutat och försvarslinjen håller allt annat än PL-toppmaterial. Kombinerat med den offensiva approachen, kommer Everton med all säkerhet vaska fram sina målchanser.

Och det är med nyvunnit självförtroende som ”The Toffees” kommer till matchen. En av de som sett markant bättre ut är stjärnförvärvet Wayne Rooney, som axlar en stor roll som såväl spelfördelare och målskytt.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – är ett klockrent spel till 1,88 gånger pengarna. LeoVegas med oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 15:15, söndag 10/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 16%
2: 9%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 39%