17 december 2017 Bournemouth Liverpool Speltips

Speltips inför Liverpool – Huddersfield 28/10: Räkna inte bort gästerna

Liverpools svajiga försvarsspel är på nytt i fokus när de i desperat behov av poäng får besök av Huddersfield Town, som kommer från årets prestation. Målpolletter – in!

Kris och press. Liverpool står inför en ödesperiod framöver, där vinsterna måste trilla in efter varandra – annars kan de vifta bort en potentiell strid om Champions League-platserna. Titeln, den värderar undertecknad, som alla med fötterna på jorden, vara borta. Poff-väck! Den brutala 1-4-förlusten och käftsmällen mot Tottenham senast var väl spiken i kistan?

Att förlora mot ”Spurs” är en sak, men att nio matcher in i serien bara ha spelat in 13 pinnar och vara placerade nia i tabellen är en annan. En Champions League-succé kan möjligen rädda upp det, om det skulle bli ett fiasko här i Premier League och ett sådant ser ju knappast långt borta just nu.

För att sätta Liverpools debacle i ytterligare siffror, har de ynka pinnen ner till nykomlingen Huddersfield, som var – och är – tippade att beblandas i bottenstriden. Att undvika nedflyttning är det enda av betydelse.

Men de där siffrorna blir möjligen lite missvisande eftersom Huddersfield varit överraskande bra hittills och sist stod de för årets i särklass bästa insats – en 2-1-seger över Manchester United. Detta satte stopp för en lite sämre period, så räkna med att självförtroendet är uppskruvat.

Gästernas skadelista består av Kasey Palmer, Collin Quaner, Michael Hefele, Philip Billing och eventuellt Elias Kachunga. Mest anmärkningsvärt för Liverpool är Sadio Manés skada och att Georginio Wijnaldum riskerar att få stå åt sidan.

Orosmolnet: försvarsspelet

Varför ändra på ett vinnande koncept? Mål åt båda håll! Spelet har suttit fint vid upprepande tillfällen när Liverpool varit i farten, vilket vi på Spelbloggare inte varit sena med att utnyttja.

Offensivt har Huddersfield inte sprudlat under året, det ska nämnas – men de fick in två baljor i vinsten över Manchester United, där de förmådde att utnyttja motståndarnas misstag väl.

Och misstag, det kan man räkna med från Liverpools defensiv, varpå bortamålen är mer än sannolika. När de förlorade mot Tottenham släpptes alltså fyra mål in och det blev ännu understruket att truppen är helt felbalanserad.

Detta blir ett karaktärsprov för Liverpool och även om de lyckas vinna – blir det verkligen utan minst ett bakslag?

Båda lagen gör mål spelas till 2,15 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 28/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 14%
2: 6%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 37%