3 februari 2018 Manchester United Huddersfield Speltips

Speltips inför Liverpool – Manchester United 14/10: Vi tar ställning i årets match

Det är inte vilken match som helst som öppnar Premier League-lördagen! Den hätska rivaliteten mellan Liverpool och Manchester United sitter djupt in i klubbväggarna och härmed står en av årets matcher på menyn. Speltipset inför matchen, det bjuder vi på.

Snacket om rivaliteten hit och dit har såklart en central roll i införsnacket till matchen, i och med den uppslutning som skapas –  det är en match som har en stark inverkan på folk världen över, men också spelarna och ledarna i de olika lägren. Någonting annorlunda än en vanlig match i serielunken…

Vi kunde helt enkelt inte önska en bättre match för Premier League att återstarta efter, det förvisso relativt korta, landslagsuppehållet som nu är till sin ända. Redan 13:30 beräknas avsparken tas på klassiska Anfield och ni ser matchen bäst på Viasat Ultra HD i 4K, Viasat Premium eller Viaplay.

Förutom äran – vad står på spel? Galet betydelsefulla pinnar – för båda parter, men kanske framförallt Liverpool, som redan nu hamnat en bra bit på efterkälken mot den absoluta toppen. Kritiken mot tränaren Jürgen Klopp blir alltmer frekvent och bitsk. Är han verkligen rätt man att föra klubben framåt?

Borta i Manchester fortsätter United-tränaren José Mourinho istället stärka sina aktier. Seriestarten har landat i sex vinster, en oavgjord match och ännu är nollan i förlustkolumnen intakt. Med det håller endast ett plusmål dem från förstaplatsen, där lokalrivalen Manchester City står.

50-50 menar oddssättarna – missvisande?

Centralt i banan har Manchester United vissa problem på truppfronten. På mittfältet saknas Paul Pogba och Marouane Fellaini, som båda varit fantastiskt bra, och i försvarslåset är Phil Jones osäker.

Kommer detta sätta stopp för deras frammarsch? Det har undertecknad faktiskt svårt att se. För närvarande är de så pass mycket bättre att de ändå ska räknas som hyfsat klara favoriter, menar jag.

Med Champions League, den inhemska cupen och seriespelet har Manchester United nio vinster och ett kryss under spelåret. Alla dessa vinster, förutom en, har kommit med större siffror än uddamålet och i merparten av tillfällena har siffrorna till och med skjutit i höjden.

Som det ser ut; PL:s titelstrid kommer handla om Manchesterklubbarna.

Liverpool har det extremt svårt och även om uppehållet gett dem tid att slicka såren, kvarstår det faktum att försvarsspelet och –materialet inte är av tillräckligt hög kvalitet för att utmana i den absoluta toppen. Alldeles för många mål släpps in, ofta rentav skänks de bort.

Och smaka på den här statistiken; Liverpool har bara vunnit en av de sju senaste matcherna. Allt talar för att de får problem här. Glömmas bort ska inte heller att den främsta spetsen i Sadio Mané är skadad.

Vi lämnar förtroendet i Manchester Uniteds händer med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till 1,96 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Få 8,00 på Liverpool att vinna eller 10,00 på Manchester United

Klicka här för att del av kampanjen, som gäller nya kunder.

Speltips:

Speltips: Manchester United +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 13:30, lördag 14/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 29%
2: 36%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%