3 mars 2019 Liverpool Everton Speltips

Speltips inför Liverpool – Southampton 7/5: Tidig söndagsbatalj

Liverpool är pressade i striden om Champions League-platserna och ställs mot ett något lojt Southampton på Anfield under söndagen. Betyder det en bekväm trea in på kontot?

Vi öppnar med att titta på Southampton, som inte tycks ta det där klivet från mitten till toppen. De är precis i mitten av tabellen, tiondeplatsen, och har inte annat än några enskilda platser att spela för. Till följd av detta har standarden tappats lite på sistone; två förluster och ett kryss på de senaste matcherna.

Kanske är det lite extra tufft att då har ett så pass tufft avslutningsschema som ”The Saints” nu har. Gnistan, kan den hittas?

Annat är det för Liverpool, som verkligen spelar med kniven mot strupen. Manchester City har, i skrivandets stund, före lördagens fajt mot Crystal Palace, tre pinnar upp till ”The Reds” med matchen mindre spelad samt nära på identisk målskillnad. Oerhört tajt i kampen om CL-platserna, där även Manchester United är med.

Truppbeskeden är positiva för båda parter inför matchen. Philippe Coutinho, som varit osäker, ser ut att kunna medverka och för Southamptons del kan Charlie Austin göra comeback efter ett längre skadeuppehåll, men där blir det väl en bänkplats på sin höjd?

Proppen ur

Gillar Liverpools chanser här, fastän de tenderar att svaja och kan förlora poäng i matcher som bara ska vinnas.

Prestationerna har å ena sidan inte varit överdrivet bra på sistone heller, men å andra sidan har sex av de nio senaste vunnits och bara en förlorats. Tyder på styrka; att vinna även när det inte klickar fullt ut.

Southampton borde komma som en bra tajmad motståndare. De verkar ha tappat motivationen till viss del och det är såklart inte hållbart att spela med 95% borta på Anfield. Räcker inte.

Nu senast blev det bara ett kryss, 0-0, när Southampton tog emot Hull förra veckan. Det följde dessutom upp två raka förluster, klara sådana – mot Manchester City och Chelsea. Liknande nivå på motståndet här.

Liverpool -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – synas till 2,06x hos Bet365. Överhängande risk för oddsdropp, så här rekommenderar vi att investera i tid.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 7/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%