Speltips inför Liverpool – Spartak Moskva 6/12: Goda målmöjligheter

Spelbloggare Publicerat: 6 December 2017

Spartak Moskva är pressade att vinna bortamötet mot Liverpool på Anfield när vi är i den absoluta slutspurten före Champions League-slutspelet. Vad bäddar det för?

Grupp E är en av de absolut mest spännande när de medverkande har en match vardera att avverka före ett eventuellt slutspel. Hur slutar det?

De som det fortfarande handlar om är Liverpool, Sevilla och Spartak Moskva. De har alla chansen att nå slutspelet, medan Maribor är fast i bottenkedjorna. Om Spartak Moskva, inför matchen trea, vinner här, då passerar de ettan Liverpool. Spanjorerna hittas däremellan och förväntas kamma fullt i deras match.

Krysset räcker däremot för Liverpool att säkra deras plats i slutspelet, men som vi lärt känna dem blir det inte att bevaka resultat; på Anfield, i synnerhet, är det alltid full fart framåt. God form har de också; vann förra veckans bortamatcher mot Brighton respektive Stoke med 5-1 och 3-0.

Eftersom det vankas derby för senare Liverpool senare i veckan, väntas det bli på tal om rotation för deras del. Nämnvärt för Spartak är att Dmitri Kombarov, skadad, saknas.

Spartak måste framåt i banan

I och med att Spartak Moskva sannolikt kommer behöva jaga de tre poängen, hamnar de i en oerhört otacksam situation där de på som utsatt bortalag på Anfield, mot ett offensivt kraftpaket i Liverpool, kan behöva flytta upp positionerna.

Vad talar inte det för, om mål?

Liverpool har fått fantastisk snurr på deras offensiva maskineri. 5-1 mot Brighton senast och kort dessförinnan 3-0 mot Stoke – båda matcher på bortaplan. När försvarsspelet därtill är helt opålitligt, borde matchbilden öppnas upp totalt. För övrigt har nio av de tio senaste bataljerna för Liverpool klivit över 2,5 mål. I merparten har siffrorna blivit klart större.

Vi känner oss extra bekväma med att sitta på ett målöverspel till rådande odds med vetskapen om att Liverpool kan passera flertalet av linorna helt på egen hand, men att Spartak Moskva, som måste våga offra lite och faktiskt har en del kvalitéer, också ska ses med stor chans att hitta rätt likväl.

3-1/2?

Spelar över 3,5 mål till 2,10x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: