Speltips inför Mainz 05 – Eintracht Frankfurt 27/10: Fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 26 October 2017

Nästan fifty-fifty, men med värdskapet som knapp favorit, det slår oddssättarna fast. På Spelbloggare.se undrar vi om detta inte är en skev bild av och inför matchen mellan Mainz 05 och Eintracht Frankfurt?

Efter förra årets mindre starka resultat, hände mycket i Frankfurts trupp under transferfönstret – med bra resultat! Detta förvånar absolut inte undertecknad, som värderar dem som klart starkare kontra i fjol.

Resultatet av detta mer specifikt är hela 14 pinnar på nio matcher, fastän seriestarten var mindre lyckad, och det placerar dem på en fin sjundeplats. Som formkurvan pekar ser man säkert chansen att sätta press på konkurrenterna ovanför. En kravbild som de ska kunna ha.

Mainz var på vippen att trilla ur den tyska förstadivisionen den förra upplagan och det viktigaste av allt är att säkra det här kontraktet. Liksom kvällens motståndare har resultaten påbättrats de senaste veckorna, även om det blev 0-2-förlust i förra veckans match mot Schalke 04 och att man var illa ute i veckans cupäventyr.

Det mesta talar för Frankfurt

Hemmaplan. Det är väl mer eller mindre den enda faktorn som faktiskt talar för Mainz här? Detta påstående ska förstås inte förväxlas med att Frankfurt ska vara enorma favoriter, men axla favoritskapet bör de, absolut.

Nu är inte fallet som sådant – och det tackar vi hjärtligt för. Spelvärde!

Mainz har säckat ihop lite på sistone; först förlusten mot Schalke och hemma mot Holstein Kiel i veckans cupmatch krävdes 120 minuters speltid för att man tillslut skulle tituleras som vinnare. Startelvan som presenterades var stark, varpå trötta ben kommer vara ett faktum. Kanske rotation också?

Addera på detta att Mainz fick deras förstakeeper René Adler skadad i den där cupfajten. Brutalt avbräck att mista en så pass solid pjäs mellan stolparna.

Känslan är att Frankfurt kan fortsätta skövla mark i Bundesliga och att det råder viss underskattning av dem. De plockade en förkrossande vinst i cupen, har vunnit fyra av de sex senaste matcherna och bara förlorat en, vilket var med uddamålet borta mot starka RB Leipzig. Medvind, helt enkelt.

2,03 gånger pengarna för att Frankfurt ska vinna med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort – ja, tack!

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto hos dem här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Frankfurt +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:30, fredag 27/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: