Speltips inför Makedonien – Portugal, U21-EM, 23/6: Brutal klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 22 June 2017

Klasskillnaden ska vara total i U21-EM-matchen mellan Makedonien och Portugal, som spelas på Stadion Miejski. Proppen ur och kross att vänta?

Grupp B ska avslutas i U21-EM och allt talar för att positionerna kommer förbli oförändrade; med Spanien som etta, Portugal tvåa, följda av Serbien och därefter Makedonien.

Gällande Portugal handlar det om att först och främst vinna, förstås, och det kan vi nästan räkna med att de kommer, men också behöva spela in en hel del plusmål i målskillnaden. Det mesta talar för att minst två av tvåorna – endast den bästa når slutspelet – kommer landa på sex pinnar och då är just målskillnaden i fokus.

Passande uppgift att då ställas mot Makedonien, eller hur? Blåbärsnationen, om de kan kallas för det, föll med 0-5 mot Spanien i premiären, men å andra sidan lyckades de skrälla hem en pinne efter 2-2 mot Serbien nu senast. Till det hela bör nämnas att det var helt oförtjänt sett till matchbilden.

Portugal besegrade Serbien med två mål mot noll i premiären, men glädjen fick bli kortvarig och det blev en 1-3-förlust mot Spanien i veckan. Nerv fanns i alla fall och spiken i kistan kom på stopptid för spanjorerna.

Målskillnad att hämta in

Det ska vara stor skillnad här och siffrorna borde skjuta i höjden. Undertecknad förvånas enormt över att Portugal inte är ännu större favoriter än vad oddssättarna vill få det till. Det kommer vara full rulle från start och när ettan väl kommer, då kan det rinna iväg…

Makedonien förlorade, som nämnt, med 0-5 mot Spanien – ett motstånd som må vara lite mer namnstarkt, men absolut inte överlägset kontra Portugal. Gruppjumbon var extremt illa ute även mot Serbien och det var med ett oerhört flyt som krysset kunde lösas.

Och från Portugals sida tror jag att vi får se dem köra full fart framåt från första till sista minut eftersom det med stor sannolikhet kommer stå till målskillnaden om vem som blir bäst grupptvåa i mästerskapet. Där har Portugal en supermöjlighet att ta täten.

Portugal -2 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner med minst tre baljors marginal – finns till dubbelt betalt hos Bwin och det spelas. Gissar på en reaktion och justering till närmare avspark.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Portugal -2 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: