3 september 2018 Almeria Malaga speltips Segunda Division

Speltips inför Málaga – Las Palmas 11/9: En nolla ska spräckas

Primera División bjuder på en måndagsmatch, vilken spelas mellan Málaga och Las Palmas på Estadio La Rosaleda. Var hamnar poängen? Det tror vi oss veta svaret på…

Nu är det upp till bevis! Både Málaga och Las Palmas har inlett årets Primera División-äventyr med två raka förluster och nu ska minst en poängnolla spräckas. Vilken?

Det är till och med så pass att Málaga ännu inte lyckats måla, utan förlorat med 0-1 mot både Eibar och Girona. Givetvis mer att önska mot den typen av motstånd, men vissa bra saker har funnits att plocka ur prestationerna. Borde inte dröja innan pinnarna trillar in på kontot.

Las Palmas inledde med en uddamålstorsk mot Valencia och föll därefter med förnedrande 1-5 när Atlético Madrid stod för motståndet. Nu har de haft uppehållet på sig att slicka såren, och det lär ha varit nyttigt. Bara att försöka komma tillbaka nu.

Adalberto Peñaranda och Miguel Torres finns inte tillgängliga för Málaga. Jony riskerar också att missa matchen. Las Palmas Vitolo samt Leandro Chichizola står som osäkra och Sergi Samper är out.

Vann blott en bortamatch – av 19 möjliga

Hemma-/bortafaktorn är den fundamentala skiljefaktorn inför matchen.

Det mest relevanta; Las Palmas och deras bortaspel. Förra året vann de blott en bortamatch samt förlorade 15 av 19 stycken. Kommer inte alls till sin rätt, som hemma. Varför skulle det förändras drastiskt till det här spelåret?

Dessutom har jag inte blivit ett dugg imponerad av Las Palmas i inledningen. Förvisso inte av Málaga heller, men de borde ha lite större kapacitet, är känslan. Den snäppet bättre parten.

Fjolårets inbördes möte slutade i en 2-1-vinst för Málaga. Året dessförinnan, med 4-1. På den fronten kan det därför finnas en viss mental fördel också.

En mycket bättre möjlighet att plocka årets första poäng och seger får Málaga inte. Mitt tips; 2-0.

Den raka ettan spelas till oddset 2,05 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Málaga vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag måndag 11/9
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 27%
2: 26%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%