11 juli 2018 Speltips Kroatien England

Speltips inför Malta – England 1/9: Kortspecialare synas

Det blir ett kortspel från oss när blåbärsnationen Malta står för värdskapet på Nationalstadion och England kommer på besök. Vilka får syna flest skivor?

Helt säkrad är mästerskapsplatsen absolut inte, men i princip allt talar för att England blir de som spelar hem förstaplatsen i VM-kvalgrupp F. Precis som väntat, alltså.

Tabellen ser ut som såhär:

1. England, 6: 4-2-0, 14p, +8 mål
2. Slovakien, 6: 4-0-2, 12p, +8 mål
3. Slovenien, 6: 3-2-1, 11p, +3 mål
4. Skottland, 6: 2-2-2, 8p, -1 mål
5. Litauen, 6: 1-2-3, 5p, -5 mål
6. Malta, 6: 0-0-6, -13 mål

Förvisso är det bara två pinnars skillnad ner till Slovakien och tre till Slovenien, men eftersom England har fördelen att ställas mot båda dessa två på hemmaplan skulle endast ett mindre mirakel till för att peta ner dem från tronen.

Här är det förstås enbart en vinst som räknas för England…

Malta är, ett mindre chockerande fakta, placerade på jumboplatsen och att bara lyckas spräcka poängnollan innan kvalet är över skulle vara en skalp för deras del. Som nivån är i truppen är det den inställningen man får ha – match för match.

De får syna flest kort

Oddset må vara nere på 1,55, men visst det finnas värde i de siffrorna för att Malta ska få syna flest kort i matchen?

Gästerna kommer ha ett massivt bollinnehav och mer eller mindre ställas mot en försvarsmur om 11 man, precis som det var i den omvända matchen. Enda uppgiften för Malta; att hålla siffrorna nere – och då kan man behöva tillta smått oschyssta medel ibland.

Och när – om, vilket vi får anta att de kommer – England leder matchen, gissningsvis klart, ska det mycket till för dem att kliva på alltför hårt i närkamperna eller sätta in tjuvnyp.

Detta scenario – att Malta drabbas av flest kort – har inträffat i fem av deras sex kvalmatcher hittills. Så var fallet även i det omvända mötet med detta.

Som nämnt; oddset må inte se supersexigt ut vid första anblick, men värdet är där. Flest kort: Malta – spelas till 1,55x. William Hill är platsen.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest kort: Malta
Odds: 1,55 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 1/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 1%
X: 5%
2: 95%
Över 2,5 mål: 72%
Under 2,5 mål: 31%