Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Manchester City – Burnley 21/10: Litet bud på skräll

Manchester City må krossa allt och alla just nu, men finns det inte en övertro på dem när ett form- och försvarsstarkt Burnley kommer till Etihad Stadium för att slåss om tre färska pinnar? Det är lite det vi lutar åt…

Briljans – match efter match. Vem ska kunna sätta stopp för Manchester City? Med 7-1-0 i Premier Leagues resultatrad och 29-4 i målskillnad är de förstås placerade på toppen av kullen, med lokalrivalen Manchester United två pinnar flåsandes i nacken. Även Tottenham är en liten uppstickare efter upprepade fina resultat.

Förutom detta har City inlett årets Champions League på bästa möjliga sätt; vunnit tre av tre matcher. Allt tillsammans – tio vunna på rad. Om Burnley ska lyckas knäcka dem kommer uppenbarligen någonting extraordinärt krävas.

Annat att glädjas åt för City är att Vincent Kompany kommer närmare sin comeback, men sannolikt blir det inte spel här. Benjamin Mendy är också out.

Burnley har även de öppnat säsongen starkt, i deras mått mätt, på ett fantastiskt sätt. De har visats överraskande svårspelade, nu även på resande fot, och årets enda torsk kom i den andra omgången, hemma mot West Bromwich. De prestationer och resultat som stuckit ut; 3-2-vinst över Chelsea, 1-1 mot Tottenham och dito mot Liverpool – alla matcher på bortaplan.

Bortalaget får klara sig utan Tom Heaton, Jonathan Walters och eventuellt Nahki Wells och Dean Marneys tjänster.

Tätt spelschema för City

Det är tveklöst att Manchester City har kapaciteten att plocka hem det här med brutalt stora siffror, om de kommer upp i deras bästa nivå. Då kan mer eller mindre vilket motstånd som helst både förnedras och krossas.

Men vi lutar åt att de kan ställas inför vissa bekymmer i lördagens match på Etihad Stadium. De har haft kort vila, mindre än fyra hela dagar, och kan tänkas rotera lite smått i startelvan. Annars – trötta ben? Matcherna har ju duggat riktigt tätt på sistone.

Framförallt handlar det dock om den styrka som Burnley visat upp, särskilt när nivån höjts. Förutom att undvikit förlora mot Chelsea, Tottenham och Liverpool borta har de också vunnit över Everton på bortaplan. Sex raka utan förlust nu.

Tanken är att Burnley kan lyckas tajta till det här och faktiskt göra match av det hela…

1,72 gånger pengarna för Burnley +3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt tre mål – är lite för bra betalt för att inte syna.

  Rygga spelet hos Bet365 – Skapa ditt konto hos dem här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Burnley +3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 16:00, lördag 21/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 90%
X: 8%
2: 4%
Över 2,5 mål: 77%
Under 2,5 mål: 26%