Manchester City Cardiff Speltips 3 april 2019

Speltips inför Manchester City – Southampton 29/11: Överdrift från Mr Green

Manchester City är en offensiv maskin utan dess like, men mot ett defensivt kompetent Southampton är det inte säkert att siffrorna skjuter i höjden. Överdriver spelbolagen möjligheterna för mål?

37 pinnar av 39 möjliga. Det är Manchester Citys fantastiska facit i årets Premier League och redan nu har de tagit milakliv mot en efterlängtad titel. Förutom det står de stärkta med full pott i Champions League, var de utvecklats till en av de främsta favoriterna.

Utifrån vad som bevisats hittills; City är en del av den europeiska toppen. Med dominans som denna i den benhårda konkurrensen – varför skulle de inte kunna rå på världspjäser som Barcelona och Real Madrid, för att nämna två exempel?

Southampton lyckas inte ta det där klivet mot toppen som man velat under flera års tid och den främsta orsaken till det är hur man brukar köpas isär av de starkaste konkurrenterna; ett steg framåt, två tillbaka.

Inför matchen – också före tisdagens – hittar vi ”The Saints” på tiondeplatsen i tabellen. De lyfte en bra bit i och med 4-1-krossen av Everton senast, men har förstås siktet fortsatt uppåt – med risk för besvikelse på nytt.

Mario Lemina har varit borta för ”The Saints” under en period och är nu åter aktuell för en plats i startelvan. Jeremy Peid är alltjämt borta. För City är situationen densamma; Benjamin Mendy och John Stones out.

Ställs mot ett samlat bortaförsvar

Det krävs en hejdundrande prestation för att fälla krokben för ett suveränt Manchester City – och frågan är om Southampton har vad som krävs? Spontant är känslan; icke. Betydande skillnader, spelare för spelare.

Göra det lite jobbigt för dem däremot, det finns det potential till. Har svårt att se det bli på tal om en utskåpning på Etihad Stadium.

När Southampton backar hemåt, brukar det krävas en del för att få hål på dem och hit kommer de med stärkt självförtroende efter förra veckans succé mot Everton. Detta medan City inte stått lika starkt som tidigare de senaste veckorna; vann med knappa uddamålen mot Huddersfield liksom Feyenoord. Innan dess, 2-0 mot Leicester.

Undertecknad är inte främmande till att detta blir hyfsat tajt, trots allt – och värdet finns i målunderspelen. 2-0 är mitt förhandstips.

Under 3,25 mål (asian handicap) testas till 1,95x hos Mr Green. Halv vinst på spelet vid exakt tre baljor i matchen.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor styck!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor styck!)
Spelstopp: 21:00, onsdag 29/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 12%
2: 6%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%