20 februari 2020 Club Brugge Manchester United Speltips

Speltips inför Manchester United – AFC Bournemouth 13/12: En favorit i fara

En moralsänkare. Det kan vi anta att Manchester Uniteds derbyförlust de kommer från var. Hurdan blir reaktionen när de är tillbaka på Old Trafford, nu mot ett helt annat typ av motstånd i AFC Bournemouth?

SUPERODDS! Klicka här – få 5,00 istället för 1,25 gånger pengarna för Manchester United att vinna. Använd bonuskoden: ZFBM90.
Gäller enbart nya kunder.

Vi är inte ens framme vid julen och Premier League ser mer eller mindre avgjord ut. Detta just på grund av den där derbyförlusten för Manchester United, mot ärkerivalen City, och från den andraplats som fortsatt innehas har man hela 11 pinnhål upp till lokalrivalen på toppen av kullen. Detta när de båda enbart avverkat 16 matcher.

Så, hatten av för Manchester City! 15-1-0 är ett hemskt fint facit, i en tuff serie som denna…

Gäller för Manchester United nu är att inte dippa till. Greppet om en Champions League-plats har de fortfarande och det är klart att José Mourinho vill hållas vid om den lilla, lilla titelchans som finns kvar.

Romelu Lukaku, stjärnanfallaren, stod för flera mindre bra sekvenser i derbyt och det har stärkt Zlatan Ibrahimovics aktier till att få starta matchen. Det skulle i så fall bli hans första start sedan återkomsten.

Bournemouth var på vippen att lämna Selhurst Park och matchen mot tabelljumbon Crystal Palace senast helt lottlösa, men räddades av en straffmiss i den absoluta sista sekunden. En bättre period har gått över i en vinstfri dito på fyra matcher; tre oavgjorda och en förlust.

Stora utropstecknet för AFC mot Palace var Jermain Defoe. Den fortfarande, 35 år gammal, pålitliga smällde dit två baljor, varav den ena var en fantastisk strut. Får med all säkerhet chansen på nytt, från start.

Kan ställas inför problem

Nu må Bournemouth inte vara det motståndet man behöver skrämmas upp av alldeles för mycket. De svajade till rejält mot Crystal Palace och kan vara sårbara. Lika djupa dippar – eller höga höjder – som vi blivit vana att se dem ha, har det blivit färre av det här året. Faktum är att inte en enda av de 11 senaste seriematcherna förlorats med siffror större än uddamålet. Det är ändå statistik att ta i beaktning.

Derbyt mot Manchester City präglades av individuella misstag från Manchester United och efter matchen rapporterades det smällas av mellan spelarna i de olika klubbarna. Givetvis extra svårt att ladda om en sådan historia, med risk att energin inte är den mest positiva hos ”De röda djävlarna”.

Undertecknad får en liten känsla av att United nu kan falla ihop, åtminstone under en kortare period, även om de alltjämt är av toppmaterial.

Glömmas bort ska inte heller Uniteds skadebekymmer. Michael Carrick och Eric Bailly är skadade och missar matchen, Marouane Fellaini och Marcos Rojo står som osäkra. Därtill är mittfältsmotorn Paul Pogba avstängd.

1,90 gånger pengarna för AFC Bournemouth +1,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar matchen med exakt två mål – är för högt för att inte testa. Titanbet är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: AFC Bournemouth +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, onsdag 13/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 16%
2: 8%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%