Speltips inför Manchester United – Anderlecht 20/4: Måltankar från returen

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2017

Zlatan Ibrahimovic och hans Manchester Uniteds titeljakt fortsätter i Europa League. Inför returen mot Anderlecht på Old Trafford har man 1-1 och vi förutspår ännu en tillknäppt historia.

1-1, alltså. När Leander Dendoncker smällde in kvitteringsbaljan för Anderlecht i den 86:e minuten, skakades det här dubbelmötet till liv – och belgarna hoppas kunna ta med sig momentum in till returen här. ”De röda djävlarnas” mål stod Henrikh Mkhitaryan för i den första halvleken.

Vad som stärker Manchester Uniteds position är att; de inte förlorade samt fick in ett bortamål. Det innebär att Anderlecht måste pryda målprotokollet på Old Trafford för att ha chansen att slussas vidare. Av oddssättarna anses de inte ha speciellt stor chans till det; oddset står i 8,00 medan Uniteds är nertryckt i 1,11x.

Grundserien i First Division A, den belgiska högstaligan, vann Anderlecht och i playoffet, där Europaplatserna ska fördelas, har de tagit ett hårt grepp om den plats som leder direkt ut i Champions League.

För Manchester United handlar det om att hitta rätt balans i serie- kontra Europaspelet. Endera ska leda dem till ”den där jävla Champions”, som Zlatan Ibrahimovic en gång i tiden uttryckt det, och för att nå dit via Europa League krävs det att hela kalaset kammas hem.

På skadefronterna finns det inte mycket matnyttigt och nytt att nämna… Eventuellt att Wayne Rooney kan medverka, men då blir det med största sannolikhet en bänkplats.

Målsnålt!

Samlade försvar, det har varit Manchester Uniteds akilleshäl under spelåret. De har haft stora bekymmer att kunna luckra upp sådana och det är den i särklass största orsaken till alla de onödiga poängtappen, i form av kryss, vilket också inneburit att de inte förmått att utmana om Premier League-titeln.

Nu måste Anderlecht förvisso få in minst en balja, men till en början kan vi i alla fall räkna med att de backar hemåt i positionerna, bevakar och försöker ställa om effektivt. Lär dröja innan de flyttar uppåt positionerna, också beroende på resultat.

Och försvarsspelet har varit starkt för Anderlecht på sistone. Nollan är hållen i tre av deras fem senaste matcher och hela fyra av dessa har klivit under den klassiska 2,5-målslinan.

United, ja. Det sprudlar knappast runt dem, även om 2-0-vinsten över Chelsea senast var ett stort styrkebesked. Vad som imponerade allra mest i matchen var dock defensiven. Välorganiserat! Åtta av deras tio senaste matcher har innehållit max två mål.

Tror knappast på något målpartaj här – och spelbolagens positioner känns något missvisande, vilket lämnar oss fina värdeluckor.

1-0/1?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,83x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 20/4
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: