Speltips inför Manchester United – Burnley 26/12: Stabilt favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 26 December 2017

Ännu en favorit att lita på under Boxing Day? Javisst! Från Old Trafford väntar match mellan Manchester United och Burnley och som de senare nämnda uppträdde senast, samt med ett par tuffa avbräck, får de sannolikt det svårt att räcka till.

Veckan som varit har varit dyster för Manchester United. I onsdagens match mot Leicester City slarvades de tre pinnarna bort när de först hade en uppsjö, med en man mer, av chanser att sätta spiken i kistan med en 3-1-balja och sedan släppte in 2-2 med ett par sekunder kvar av stopptiden.

Dessförinnan trillades Ligacupen ur via en 1-2-förlust borta mot Championship-huserande Bristol City – en match som Zlatan Ibrahimovic både startade och målade i. Mot Leicester fick han stanna kvar på bänken.

Burnley har överraskat stort – i positiv bemärkelse; mest – i årets Premier League och har till och med känn på Europaplatserna. De kommer dock från en match som betraktas vara brytpunkten – 0-3 hemma mot Tottenham. Spelet imponerade inte alls. Defensiven, som varit så solid, svek. Kanske kan det förklaras i att mittbacksklippan James Tarkowski var avstängd? Han får även stå åt sidan här, liksom ytterbacken Stephen Ward.

Skadeskjutet Burnley

José Mourinho har ett huvudbry i att ta itu med formen, men ser vi till insatsen borta mot Leicester City senast var det mycket som var positivt. Enbart slarv att det inte sluta upp i tre pinnar, i flera sekvenser.

Revansch här? Absolut.

Tajmingen att ställas mot Burnley är också fin. De förlorade med 0-3 hemma mot Tottenham senast – årets värsta insats? – och känslan är att det är nu, i takt med det täta spelschemat, resan neråt i tabellen tar fart. För även om det finns kvalitéer, håller de inte för Europastriden.

Som nämnt saknar Burnley klippan James Tarkowski och sannolikt också spelare som Stephan Ward samt spetsen Chris Wood, bäste målskytt.

För ett revanschlystet Manchester United med blodsmak i munnen – blir det här en munsbit? Det kanske är att ta i, men vi tror åtminstone att de tar hem det utan större stress…

Manchester United -1,5 mål (asian handicap) köpes till 1,77x hos Bethard. Spelet sitter om de vinner med minst två baljor.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, tisdag 26/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: