Speltips inför Manchester United – Crystal Palace 21/5: Här blir det fart och fläkt

Spelbloggare Publicerat: 20 May 2017

Det är inte den hetaste av matcher som väntar på Old Trafford när säsongen ska avslutas. Ett hejvilt roterande Manchester United tar emot ett avslappnat Crystal Palace, varpå målmarknaden lockar till spel.

Det har inte sopats under mattan med att Europa League är huvudfokus, enda fokus, för Manchester United och varit så under en tids period nu. Finalen i turneringen är också nådd och där ställs man mot Ajax i mitten av nästa arbetsvecka. Till följd av detta har José Mourinho deklarerat att det kommer roteras friskt.

Och i tabellen är det numera fastställt att Manchester United blir sexa, oberoende av resultat här och i andra matcher.

När Sam Allardyce hämtades in på tränarposten för Crystal Palace i vintras, var det med ett bestämt mål; att rädda klubben kvar i det engelska finrummet – något som han lyckats med. Laget har till och med krupit upp till plats 13 i tabellen och kan, vid ett positivt resultat här, studsa upp ytterligare två placeringar.

Goda målmöjligheter

Räknar iskallt med två parter som släpper på bromsen totalt här – och ser därför målmöjligheterna som stora.

Manchester United kommer städa om helt i startelvan; plocka upp flertalet ungtuppar och de mer ordinarie spelarna väntas få spela kortare tid eller inte alls här, för att hålla benen och huvudena fräscha till nästa veckas EL-final.

Exempelvis tas truppens målvaktsplatser upp av Joel Pereira, 20, och Kieran O’Hara, 21. Framåt väntas dock spelare som exempelvis Wayne Rooney och Anthony Martial få plats, så det finns kvalité. På de defensiva positionerna, som man också har skadeproblem på, ska det experimenteras friskt på.

Crystal Palace kommer ställa ut en mer ordinarie startelva och ska ses med toppchans här, men även de har ingenting att spela för i praktiken och skulle troligtvis inte vara emot att tempot höjs i matchen. Spelare som Christian Benteke och Wilfried Zaha, båda med stora kvalitéer offensivt, lär njuta fullt ut av detta.

Full fart framåt!

Det finns alla möjligheter för en ren målfest här och 1,83x för att båda sidorna ska näta är i klar överkant. Tack, Bethard!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 21/5
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: