2 december 2017 EttKryssTvå

Speltips inför Manchester United – Everton 4/4: Gästerna kan streta emot

Mål, kan vi räkna med det på Old Trafford när Manchester United, stärkta av Zlatan Ibrahimovics närvaro, tar emot Everton? Hur som helst så bjuder vi på ett speltips till dubbelt betalt.

Nederlag senast, för både Manchester United och Everton. Med vilken kraft kommer de tillbaka hit?

”De röda djävlarna” spelade oavgjort, 0-0, när West Bromwich kom på besök till Old Trafford och det är uppenbart hur mycket mer uddlösa man är utan Zlatan Ibrahimovic. Därtill var flera andra framträdande pjäser out, så förutsättningarna var långtifrån optimala.

Nu är United femma i serien och hyfsat pressade att vinna för att hämta in på konkurrenterna ovanför, de som står placerade på Europaplatserna.

Everton har kommit som en smygande uppstickare i serien och var till och med en tänkbar aspirant till en topp sex-plats. Förlusten mot lokalrivalen Liverpool i Merseysidederbyt senast var dock en käftsmäll som betyder att de hamnat än mer på efterkälken.

Öppet och målrikt?

Vilken match, trots allt! Ett CL—jagande Manchester United som får tillbaka Zlatan Ibrahimovic mot ett Everton som har ett superintressant projekt i rullning, men också redan nu är mogna nog att i alla fall hota om en topp sex-plats.

Ett av Manchester Uniteds stora problem har varit att få det offensiva maskineriet att snurra på mot konkurrenter som backar hemåt med deras manskap. Nu får man först och främst tillbaka flera pjäser och möter därtill ett Everton som kan tänkas bjuda upp till kamp. Eller ja, annat skulle förvåna.

Då blir det mer öppet och målen närmare till hands, som det varit när Everton ställts mot toppmotstånd under spelåret. Ett bra exempel; nu senast förlorade de med 1-3 borta mot lokalrivalen Liverpool. Generellt har det också sett bättre ut mot topp sex-klubbarna, i såväl prestation som resultat.

Everton har dessutom sprudlat framåt den senaste tiden. Öst på framåt. Mycket har man att tacka Romelu Lukaku för, 21 mål på 29 seriematcher – en spelare som jagas av flera storklubbar, däribland United.

United har snackat och arbetat mycket om och med anfallsspelet i veckan, men det är klart att det blir svårt att leverera som senast när spelare som spetsen Zlatan Ibrahimovic, mittfältsmotorn Ander Herrera och Paul Pogba saknas. Alla ser ut att åter vara tillbaka i gott slag.

Gillar helt enkelt målmöjligheterna på Old Trafford och BLGM – ja spelas till 2,05x hos Bethard. Värde åtminstone 10-15 punkter neråt?

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag  4/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 23%
2: 15%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%