18 november 2017 Manchester United Newcastle

Speltips inför Manchester United – Newcastle 18/11: Dagens bästa speltips

Det enorma favoritskapet är inte svårt att applicera på Manchester United till lördagens sena Premier League-match mot Newcastle United. Frågan är; förvaltar de detta?

En trea är mer eller mindre ett måste när Manchester United ställs mot Newcastle på klassiska Old Trafford. ”De röda djävlarna” har hamnat på efterkälken mot lokalkonkurrenten tillika serieledande Manchester City, som man nu har så mycket som åtta pinnar upp till – och då är man ändå tvåa i tabellen, 11 matcher spelade.

Med andra ord handlar det om att minimera det glapp som uppstått och framförallt inte tillåta City spurta ifrån ännu längre…

Tillbaka i Premier League har Newcastle stått för ett fullt acceptabelt, om inte mer, arbete. En plats i mittenskiktet av tabellen innehas, men det vänder fort och bottenstriden är de ännu långtifrån borträknade från – inte minst efter de dubbla förlusterna före uppehållet, mot Burnley och AFC Bournemouth. 0-1 i båda.

Den kanske största diskussionen inför matchen är om Zlatan Ibrahimovic tar del i Manchester Uniteds matchtrupp. Rapporterna talar för att så kan bli fallet och således en bra mycket tidigare comeback än den som väntades komma i december, framåt nyår. Även Paul Pogba kan komma tillbaka – då till bänken? – efter sin skadefrånvaro.

Newcastle saknar Mikel Merino och har Paul Dummett, Jamaal Lascelles och Christian Atsu i riskzonen inför matchen.

Enormt favoritskap

Sällan har det varit så pass enkelt att hämta ur ett speltips som inför den här matchen. Bara att tacka, bocka och ta emot, spelbolagen!

Newcastle har visats svårspelade och försvarsstarka under den första delen av serien, men det verkar också som att verkligheten hunnit dem ikapp och de två förlusterna före uppehållet är illavarslande. 0-1 borta mot Burnley samt hemma mot AFC Bournemouth. Prestationen i den sistnämnda matchen var katastrofal.

På Old Trafford har Manchester United varit fruktansvärt solida, från början. Över hela spelåret, Champions League, Premier League och Ligacupen inräknat, har de inte tappat vid ett enda tillfälle, åtta matcher, och sju av segrarna har kommit med siffror större än uddamålet.

Känslan är att vi väntar en sådan match där hemmalaget kör över Newcastle av bara farten. Gillar deras chanser starkt.

Manchester United -1,5 mål (asian handicap) till 1,91 gånger pengarna hos Betser är lördagens bästa speltips.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Få 5,00 på att United vinner – istället för 1,28

Nya kunder hos Betfair får ta del av supererbjudandet inför matchen – klicka här! Använd bonuskoden – ZFBM76.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 18:30, lördag 18/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 75%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%