17 februari 2018 Huddersfield Manchester United Speltips

Speltips inför Manchester United – Tottenham 28/10: Ställningstagande i toppmatchen

Lördagens tidiga Premier League-batalj är en riktig tungviktare – Manchester United mot Tottenham Hotspur. Matchen har analyserats på djupet och på spelfronten har fina värdesiffror vaskats fram.

Tvåan möter trean, där målskillnaden är den enda skiljelinjen – och det finns en press att vinna matchen för att jaga ikapp Manchester City, som ryckt ifrån med fem pinnar, i toppen.

Orsaken till att Manchester United hamnat på efterkälken är den chockerande 1-2-förlusten när Huddersfield besöktes för exakt en vecka sedan – en match som svenske Victor Nilsson Lindelöf hamnade i strålkastarljuset i, dessvärre inte i positiv bemärkelse. Han hamnade fel vid båda målen efter att ha blivit inbytt i den första halvleken och var lagets svaga punkt.

Tottenhams resa hit har varit lite åt det andra hållet, med en halvdan start för att nu stå stärkta med fyra raka treor inkasserade och 5-1-0 sedan september månad. Everton, West Ham och Liverpool är tre av de som plockats ner under den här perioden. De sistnämnda krossades med 4-1 senast och Harry Kane fortsätter prestera; stod för två baljor och en assist.

Under veckan kommer båda klubbar från spel i Ligacupen. ”Spurs” tappade 2-0 till 2-3 hemma mot West Ham medan Manchester United gjorde jobbet och vann med stabila två mål mot noll i bortamatchen mot Swansea City.

En rad frågetecken finns för Manchester United; Ander Herrera, Phil Jones, Eric Bailly och Marcus Rashford. Paul Pogba finns det viss chans för att komma tillbaka, men det mesta talar för att comebacken väntar. Marouane Fellaini är med all säkerhet out.

God chans för United

Fastän Manchester United riskerar att bli utan ett flertal färgstarka pjäser, ser vi att de ska ha fördel. Bredden finns i truppen och de flesta kan ersättas på ett helgjutet vis och där är de unika i Premier League-mått mätt.

Och i veckan har det kommit besked om att Harry Kane är i riskzonen inför matchen. Skulle han missa, då sitter vi ännu bättre till – även om oddsen lockar alldeles oavsett.

Det blev en plump för Manchester United sist, med uddamålsförlusten mot Huddersfield. Känns inte som att den borde påverka attityden eller formen alls, utan att det alltså bara var – en plump i protokollet.

På hemmaplan kommer United försöka sätta tonen och undertecknad värderar dem som den bättre parten. Tottenham må ha ett stabilt grundspel och spets i bland andra Harry Kane samt Christian Erikson, men det känns ändå som att de blir något korta här.

De tre senaste inbördes mötena på Old Trafford har slutat i hemmavinster. Likadant nu?

Manchester United att vinna, rak etta, spelas till 2,20 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 13:30, lördag 28/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 29%
2: 25%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%