Speltips inför Manchester United – West Bromwich 1/4: Skrällbud på Old Trafford

Spelbloggare Publicerat: 28 March 2017

Samlade försvar har varit Manchester Uniteds akilleshäl under spelåret. I omstarten av Premier League får de besök av Tony Pulis West Bromwich, som är erkänt försvarsstarka. Vad kan vi vänta oss då?

Tony Pulis har åstadkommit stordåd med detta West Bromwich, som kedjat sig fast på den övre tabellhalvan – och det är över all förväntan och vad man kan önska. Laget verkar inte heller, trots att det inte ser ut att bli Europaspel, dra ner på tempot. Före uppehållet stod de för en suverän insats när Arsenal värjdes undan 3-1 inför hemmapubliken.

Nästa skräll, kommer den här mot Manchester United, möjligen?

För Manchester United ser utsikterna bra ut för spel i Champions League kommande säsong – något som setts som en fundamental förutsättning för att svenskstjärnan Zlatan Ibrahimovic ska förlänga med klubben. Kvartsfinalen i Europa League är nådd och i Premier League är de femma och har två matcher färre spelade och fyra pinnar upp till Liverpool på CL-kvalplatsen.

WBA kan ställa till det för United

Skrällbud? Absolut!

Manchester United har haft oerhörda problem med samlade försvar under spelåret och det är en av de största orsakerna till varför man inte är bättre placerade än femma i tabellen; ett flertal onödiga poängtapp, i matcher där favoritskapet varit stort.

Gästerna spelar smart och försvarsinrikad fotboll under Tony Pulis. Efter två sämre matcher, avslutade WBA med en fantastisk 3-1-vinst över Arsenal före uppehållet. Positiva minnen till den här matchen. Är formen konserverad?

Och Uniteds enorma frånvaroproblem kan ställa till det här. Den främsta målskytten och ledaren i Zlatan Ibrahimovic och mittfältsmotorn Ander Herrera är avstängda. Redan där kan man förutspå problem – men här saknas även den skadade trion Paul Pogba, Chris Smalling och Phil Jones.

Här finns det skrällvärde att tälja…

West Bromwich +1,25 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med max ett mål, spelat oavgjort eller vinner – klickas i till 2,05 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: West Bromwich +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 1/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: