2 januari 2018 Newcastle Manchester United Speltips

Speltips inför Manchester United – West Ham 13/8: Givet målspel

Här luktar det – målpartaj! Oddssättarna tänker dock på ett vitt skilt sätt inför söndagens 17:00-fajt mellan Manchester United och West Ham United på klassiska Old Trafford. Spelvärde?

SUPERODDS: Få 5,0 istället för 1,25 på att Manchester United vinner hemma mot West Ham idag. Klicka här för att ta del av kampanjen.

Är Manchester United redo för titelstriden i Premier League? Genom att ha värvat in spelare som Romelu Lukaku, Viktor Nilsson Lindelöf – även om han inte sett superstabil ut hittills – och Nemanja Matic har man i alla fall gett sig själva en möjlighet till detta. Mycket står till tränaren José Mourinho och hur han kan trolla med det här materialet, som är klart bättre än det han hade vid samma tidpunkt förra året.

”De röda djävlarna” kommer närmast från en förlust i den europeiska Supercupfinalen mot CL-mästarna Real Madrid. 1-2 skrevs siffrorna – siffror som hade kunnat bli, kanske till och med borde, ha blivit större.

Luke Shaw, Ashley Young och Marcos Rojo är alltjämt skadade för Manchester United och de kommer därför inte medverka här.

West Ham, då? De kommer från ett klassiskt mellanår och hoppas nu kunna utmana om de bättre platserna i serien, på den övre tabellhalvan. Klubben har värvat på extremt bra och har avsevärt – spelare för spelare – minskat avståndet till ”the big six”, även om det fortfarande ska vara intakt.

Det är ju bara att titta på en spelare som Javier Hernández, eller Chicharito som han kallas. En målskytt av toppklass, vilket han bland annat visade i sin sejour hos just Manchester United för ett flertal år sedan. Andra namn som kommer bli framträdande – Marko Arnautovic, Pablo Zabaleta och Joe Hart.

Lite skador stör dessvärre West Ham inför matchen, men de ovanstående spelarna ska åtminstone vara spelklara.

Gästerna med sylvass offensiv

Tittar man på West Ham finns det en offensiv i absolut toppklass, medan försvarsspelet kan bli ett fortsatt problem. Grundtanken inför matchen och vårt speltips är att West Ham ska kunna pryda målprotokollet – ett scenario som vi ser klart mer sannolikt än oddssättarna.

Med Chicharito och Arnautovic framme i banan får West Ham inte bara två fantastiska anfallare att sätta bollar på, utan det är spelare som passar utmärkt för den typ av omställningsfotboll vi kan tänka oss att man får rikta sig in på här på Old Trafford. Den förstnämnda är ett spjut i djupled.

Just defensivt har Manchester United vissa brister. Svenske mittbacksklippan Victor Lindelöf har inte kommit in i det hela och en av orsakerna påstås vara hans ovana att spela i en trebackslinje. Dessutom är Luke Shaw och Marcos Rojo, som nämnt, out. Tär hårt på defensiven.

Att Manchester United skulle lämna matchen mållösa är rentav otänkbart. Matchen ska styras med järnhand och offensivt finns det flera vassa kort. Det vassaste? Romelu Lukaku! Han har redan visat vilken underbar klass han håller.

Båda lagen gör mål spelas till 2,23 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,23 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 13/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 75%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 46%