Speltips inför Maribor – Sevilla 6/12: En inte helt problemfri väg

Spelbloggare Publicerat: 6 December 2017

Grupp E är ett getingbo inför den avslutande omgången och ena matchen står Maribor och Sevilla för. Klass och motivation talar för spanjorerna – men problem kan vara att vänta…

1. Liverpool, 5: 2-3-0, 9p, +10 mål
2. Sevilla, 5: 2-1-1, 8+, 8p, +0 mål
3. Spartak Moskva, 5: 1-3-1, 6p, +3 mål
4. Maribor, 5: 0-2-3, 2p, -13 mål

Det är helt öppet om de två slutspelsplatserna mellan de tre översta klubbarna, och det står klart att en av dem kommer missa CL-slutspelet till förmån för EL-ditot – ett stort fiasko. Sevilla är helt säkrade att nå det förstnämnda om de vinner den här matchen, vilket man också förväntas.

Förutom Daniel Carrico, Nico Pareja och Steven N’Zonzi borta, ser Simon Kjaer ut att missa mathen för Sevilla.

Oddsen på 1X2-marknaden – observera att dessa är en färskvara och att dessa kan justeras – talar sitt tydliga språk; 16,00-7,00-1,24. På pappret, klar skillnad. Sevilla vann också hemmamötet dessa två emellan med stabila 3-0. Då antecknades Wissam Ben Yedder för ett hattrick.

Maribor kan vara stolta över de två pinnar som spelats in, vilka båda kommit matcherna mot Spartak Moskva, men det är knappast överraskande att de inte håller slutspelsmaterial. Bara att ta en match i taget.

Aleksandar Rajcevic och Jasmin Mesanovic är tveksamma för Maribos del. Testas närmare avspark.

Överdrivet betalt för målspelet

Det klasserna bättre materialet har Sevilla, men vi kan inte känna oss helt bekväma i deras stora favoritskap. Orsakerna? Ett ändå kapabelt Maribor och ett Sevilla med erkända problem på resande fot.

Även om det nu, som man ändå får förmoda, slutar med tre pinnar för Sevilla när allt ska summeras – löses dessa utan problem? Det tror inte undertecknad.

På resande fot har Sevilla haft bekymmer sedan flera års tid tillbaka. Nu står de med fem förluster på de sju senaste och en mängd insläppta mål, däribland en 1-5-förlust när Spartak Moskva besöktes i den ryska huvudstaden.

Maribor kan slappna av till följd av situationen som råder och ska inte räknas bort. De kan trycka upp positionerna lite extra i omställningsmöjligheterna som kommer dyka upp – och kan absolut lämna offensiva avtryck, läs: måla, i matchen.

Båda lagen gör mål spelas till alldeles för höga 2,50 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/12
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: