3 juli 2019 Haiti Mexiko Speltips

Speltips inför Mexiko – El Salvador 10/7: Borde vara klasskillnad

Vi tar oss till California, där mer fotboll från CONCACAF Gold Cup väntar. Grupp C äntrar turneringen och en av nattens matcher står Mexiko och El Salvador för. Klasskillnad?

Grupp C har en stor, stor favorit – Mexiko, som också är favoriter till att spela hem alltihopa, tätt följda av värdnationen USA. De andra medverkande i gruppen är för övrigt Curacao, Jamaica och just El Salvador.

Regerande mästare är också Mexiko, som 2015 värjde undan Jamaica med 3-1 i finalen.

Annars kommer Mexiko nyligen från spel i Confederations Cup, där de föll mot Chile på straffar i semifinalen och sedermera övertid mot Portugal i bronsmatchen. Då tappade de in till 1-1 på stopptid mot de senare nämnda. Oavsett vad så visade de prov på de kvalitéer som finns, även om det finns mer att hämta.

El Salvador spelade senast för cirka en månad; en vänskapsmatch mot Ecuador, och den slutade i en 0-3-förlust. Hit till Gold Cup nådde de tack vare en tredjeplats, i en grupp om sex nationer, i Copa Centroamericana.

Mexiko har lätt för El Salvador

Det är en till stora delar helt annorlunda trupp som Mexiko tar med till USA, kontra den de hade i Copa America. Javier Hernandez, Carlos Vela och Dos Santos är tre exempel på spelare som lämnas hemma.

Mest är det spelare i den inhemska förstadivisionen som medverkar – en serie som håller bra standard. Därför är det också ett starkt lag man har, möjligen lite utan spets, men en solid grund.

El Salvador, ja. De är på en helt annan, bra mycket sämre, nivå än Mexiko och de brukar få bekänna färg när nivån på motståndet höjs.

Senast dessa nationer möttes var i september förra året, VM-kvalet, och då vann Mexiko med 3-1 – på bortaplan. De sex senaste inbördes mötena, mellan 2009 och nu, har slutat i vinster för just Mexiko och de tre senaste samt fem av de nämnda har kommit med minst två baljor.

Mexiko -1,5 mål (asian handicap) spelas till 1,75x hos Titanbet. Då måste de vinna med minst två mål för att spelet ska sitta.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Mexiko -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot måndag 10/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 17%
2: 7%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 45%