3 juli 2019 Haiti Mexiko Speltips

Speltips inför Mexiko – Honduras 21/7: Sista kvartsfinalen

Topptippade Mexiko i CONCACAF Gold Cup får sällskap av Honduras i turneringens kvartsfinal. Förvaltar de deras favoritskap? Med all sannolikhet!

Kvartsfinalerna rullar vidare och det här blir den sista i ledet. Avsparken tas 04:30, svensk tid, och vinnaren kommer ställas mot Jamaica eller Kanada, som möter varandra tidigare under natten, i semifinal.

Eftersom denna turnering kom så tätt in på Confederations Cup har Mexiko lämnat stora delar av det ordinarie manskapet hemma, men de har ändå den i särklass starkaste truppen. Mycket material från den inhemska serien, som är relativt bra.

Dessutom är Mexiko inte ensamma om att vädra nytt material här i Gold Cup. De flesta roterar runt en del.

Hur som helst; Mexiko spikade förstaplatsen i gruppspelet efter att ha vunnit över både El Salvador och Curacao samt spelat oavgjort mot Jamaica. Målskillnaden – 5-1.

Honduras blev bara trea i deras grupp, men en av de två bästa sådana i turneringen, bakom Costa Rica och Kanada samt före Franska Guyana. Lite som väntat, även om kanadensarna skulle kunna pressas. En vinst, ett kryss och en oavgjord blev facit. Det positiva; försvarsspelet. Sämre; offensiven.

Mexiko klasserna bättre

Mer kanske kan önskas av detta Mexiko, men å andra sidan har de besegrat både El Salvador och Curacao med god marginal. 0-0-krysset mot Jamaica, det var lite av en missräkning. Dock långtifrån någon katastrof.

Honduras har visat prov på ett solitt försvarsspel, men nu höjs svårighetsgraden på allvar och när Mexiko har haft tid att få ihop spelet borde de inte ha några större bekymmer att ta sig vidare till semifinalen.

Även om det skulle dröja är undertecknad starkt övertygad om att Mexiko löser det här redan under 90 minuter och när väl – om – den första bollen trillar in och Honduras måste uppåt i banan är risken stor att de såras på nytt.

2-0?

Mexiko -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de bara vinner med ett mål – testas till 2,15x. Spelet och oddset hittas hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Mexiko -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:30, natten mot fredag 21/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 26%
2: 15%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 58%