21 juni 2017 Mexiko Nya Zeeland

Speltips inför Mexiko – Honduras 9/6: Stabilt favoritskap

Mexiko presenteras som enorma favoriter när Honduras står för motståndet på Estadio Azteca i den mexikanska huvudstaden. Rättvisande eller ej?

Medlemsländerna i CONCACAF återstartar VM-kvalet, precis liksom de europeiska länderna, under veckan. Länderna är båda i den sista rundan och Mexiko har mer eller mindre redan säkrat deras mästerskapsplats medan Honduras alltjämt spelar med kniven mot strupen.

Kvalet är framme i dess slutfas och sex länder slåss om tre direktplatser till mästerskapet medan fyran når playoff. Gruppens förstaplats håller Mexiko med järnhand efter att ha vunnit tre och kryssat en match. Bakom dem hittas; Costa Rica, Panama, USA, Honduras och slutligen Trinidad och Tobago.

Mer bestämt har Mexiko redan nu hela sex pinnar ner till kvalplatsen liksom död mark medan Honduras står på sämre målskillnad än kvalplatsplacerade USA och är pinnen bakom Panama. Öppet race!

Inför kommande matcher har Mexiko avverkat två vänskapsmatcher. Den första slutade i en 1-2-förlust mot ett urstarkt Kroatien och mot Irland skrevs vinstsiffrorna tre mål mot ett. Honduras har spelat en match, vilken var mot El Salvador och den slutade oavgjord, 2-2.

Leder i halvtid och vinner efter fulltid

Mexiko har stått upp starkt i kvalet och det kommer förstås bli spel i det kommande världsmästerskapet. Det kan vi slå fast redan nu.

Det är helt enkelt uppenbart att kvalitetsavståndet till resterande konkurrenter är så oerhört stort att sex pinnar inte ska kunna tappas in. Enda plumpen – kan det ens kallas det? – kom borta mot Panama och matchen slutade det 0-0.

Även framme i VM ska Mexiko ses som en hyfsat stark titelaspirant. Finns en handfull tokintressanta och kvalitativa spelare i truppen.

Honduras kommer sätta deras chans till att ställa upp försvarsmuren, annat är otänkbart. Vissa problem kan de säkert ställa till med, men skillnaden är så pass betydande och med de så individuellt skickliga spelarna som Mexiko har, ska de väl plocka hem det här rätt enkelt?

Hemmaplan för Mexiko på det och valet av sida känns inte alls svårt till oddsen som finns uppe.

Spelet blir att Mexiko leder i halvtid och vinner efter fulltid – 1/1 (HT/FT) – till 1,81 x insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 x 100 kr gratisspel

Speltips:

Speltips: 1/1 (HT/FT)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 x 100 kr gratisspel)
Spelstopp: 04:00, natten mot fredag 9/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 19%
2: 7%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%