21 juni 2017 Mexiko Nya Zeeland

Speltips inför Mexiko – Nya Zeeland 21/6: Tack och bock, Bwin!

Känslan är att en rätt snäll och odramatisk match väntar i Confederations Cup-matchen mellan Mexiko och Nya Zeeland – och det öppnar upp för ett kortspel när Bwin hamnat lite ur position.

Det var med nöd och näppe som Mexiko löste en pinne mot Portugal. Vid dubbla tillfällen hämtades underläge in, sist i den första stopptidsminuten av den andra halvleken. Hector Moreno och Javier Hernández blev målskyttar. Insatsen lovade dock mycket! Välförtjänt med oavgjort.

Som så ofta har Mexiko hamnat lite under radarn i titeldiskussionen, men vi också nämnt förut – räkna inte bort dem! Truppen är av toppklass och därför är det förvånande med hur liten chans de betraktas ha.

Nya Zeeland är ett av turneringens blåbär och förlorade helt rättvisande premiären mot Ryssland – med 0-2. Siffrorna var i underkant och här handlar det om att ta match för match, för något slutspel kommer det inte bli på tal om. Prestationen helt i fokus.

De två slutspelsplatserna från gruppen kommer istället just Mexiko, Portugal och Ryssland slåss om. Där kan det sluta lite hur som helst. De två tidigare nämnda har starkare material, men Ryssland drar fördel av att spela på hemmaplan.

Snäll match att vänta

Varken resultat- eller målmarknaderna lockar till spel här och vi plockar istället ut ett kortspel, presenterat av Bwin.

Känslan är att en snäll match väntar. Eftersom Mexiko väntas vinna utan bekymmer borde risken för att matchen ska koka över vara försvinnande liten; inte så att taktiska kort behöver tas – från varken Nya Zeeland eller Mexiko.

Exempelvis kastades inte ett enda kort upp i Nya Zeelands premiär och av de fyra inledande matcherna av turneringen har inte en enda passerat 3,5-kortlinan, vilket är den som Bwin ställer ut – med bara ostskivorna inräknade.

Gambianske Bakary Gassama är presenterad som matchens huvuddomare och i hans åtta senaste dömda matcher har bara två klivit över linan.

Under 3,5 gula kort spelas till 1,72 x insatsen hos Bwin. Samma lina ställs ut av exempelvis Bet365 och då är även de röda korten inräknade, till oddset 1,55x.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 gula kort
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 21/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 10%
2: 3%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%