Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips inför Midtjylland – Randers 1/6: Den sista striden – Europa League-spel i potten

Vi tar oss ner till Danmark och MCH Arena i Herning, där en Europa League-plats hittas i potten. Vilka det står emellan? Midtjylland och Randers!

Nu är det på allvar…

En match, 90 minuter och en Europa League-biljett ska delas ut. Vid 20:00 startar matchen och det väntas bli en rafflande historia, när så extremt mycket är i potten.

Vägen hit har varit krokig, inte minst för Randers. Playoffets kvartsfinal, över 180 minuter, vann man med 4-1 över AaB och siffrorna i semifinalen värjdes OB undan med 3-1. Midtjylland kom hit via Championshiprundan.

I seriens första del blev Midtjylland femma och Randers sjua, med fem poäng som skiljde dem åt. Med andra ord; ingen överdrivet stor skillnad. Borde vara rätt öppet. Däremot stärks Midtjylland av att få spela på hemmaplan.

Men så starka som Randers sett ut i playoffet, ska de absolut inte räknas bort. Stått upp på ett utmärkt sätt, visat prov på stora kvalitéer. Midtjylland har varit med ojämna – höga höjder och djupa dalar – på sistone.

888sport har hamnat fel

Det som utmärkt Midtjylland på sistone, är hur öppna deras matcher varit – full fart framåt, utan att hålla tätt bakåt. Målpartaj efter målpartaj.

Hör och häpna; 13 raka matcher över 2,5 mål! Och målen har fördelats åt båda håll i alla förutom en. Även innan denna period brukade det bjudas på mål. Snittet; 3,33~ stycken per match.

Nu har Midtjylland hemmaplan och då är det de som ska sätta tonen i matchen, vilket i praktiken innebär att den borde bli mer på deras villkor kontra Randers – och det lär rimligtvis betyda; mål.

Att Randers form är så pass bra, det påverkar också. De kommer säkerligen njuta av de ytor som uppstår och kunna såra motståndarnas svårt. Perfekt tajmat att komma hit med så pass bra form.

2-2 efter fulltid?

Över 2,5 mål spelas till 2,08x hos 888sport. Flera andra bookies är och cirkulerar under dubbelt betalt för samma spel och visst är det de som är rätt ute?

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 1/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 29%
2: 23%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 52%