18 juli 2017 Milan Dortmund

Speltips inför Milan – Borussia Dortmund 18/7: Försäsongen drar igång på allvar

Storsatsande Milan mot alltid lika intressanta Borussia Dortmund. Det kickstartar International Champions Cup i Kina och avsparken tas redan 13:20 från Guangzhou University Town Stadium.

Milan har satt fart på det projekt som ska ta dem tillbaka till den absoluta toppen i Italien och Europa. Extremt stora stålar spenderas – men inte utan eftertanke. Klubben har redan nu hämtat in flera världsklassnamn och truppen ser mer och mer färdig ut.

Det är bara att nämna namn som Leonardo Bonucci, André Silva och intressanta Franck Kessié. Dessutom lyckades man efter många om och men behålla världens största målvaktstalang och redan nu världsklasspelare, Gianluigi Donnarumma. Snacka om att tränaren Vincenzo Montella har ett starkt material att arbeta med. Handlar bara om att få ihop pusselbitarna.

Borussia Dortmund är alltid intressanta, sedda som den enda tänkbara utmanaren till Bayern München på allvar – men resan de senaste åren har snarare pekat neråt än uppåt och det ekonomiska utrymmet för att förstärka truppen är begränsat. Dock kan man glädjas starkt åt att ha fått tillbaka Mario Götze från Bayern München, även om det inte faller alla supportrar i smaken.

Milan har potential

En vänskapsmatch är en vänskapsmatch och de är alltid svårtippade. Därför lockas vi ännu starkare av ett spel på Milan, när Dortmund faktiskt presenteras som klara favoriter i matchen.

Grundtanken är dock att Milan faktiskt ser fantastiskt intressanta ut och undertecknad ser deras möjligheter att kamma hem Scudetton – och varför inte Europa League? – som i alla fall existerande, vilket knappast varit fallet de senaste åren med Juventus totala dominans över Serie A.

En faktor som skulle kunna spela in är att Milan haft knappt med tid att spela in startelvan – men å andra sidan har de en hel del att bevisa och det kan vara en stark motivationsstärkare. Ger bra med tid åt de spelare vars samspel ska klicka i en ordinarie startelva.

Milan +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – synas till 1,98 x insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Milan +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:20, tisdag 18/7
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 27%
2: 45%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 43%