Speltips inför Milan – Roma 7/5: Val av sida

Eriks tips Publicerat: 7 May 2017

Toppmatch står på schemat under söndagskvällen – och de som drabbar samman är Milan och Roma, i en match där vi lämnar förtroendet hos ena sidan.

Håller Milan på att tappa Europaplatsen? Risken finns och den är betydande stor. Så blir det lätt med endast en vinst på de fem senaste matcherna. Så illa tajmat det bara kunde bli har formen tappats.

Situationen i tabellen är sådan att Milan fortfarande är sexa, och om de behåller den platsen nås Europa League, men man jagas häck i häl av såväl Inter som Fiorentina, vilka även de i viss mån tappat stilen, i synnerhet de förstnämnda.

Några hack uppåt i tabellen hittar vi Roma, mer bestämt på andraplatsen. Kampen är dock hård om silvermedaljen med Napoli så lite som pinnen bakom – och hela fyra matcher återstår. Dessutom väntar match mot Juventus efter denna medan Napolis schema är desto mer tacksamt.

Förutom skadorna på Bonaventura, Abate och Antonelli står Juraj Kucka som avstängd för Milan. Gästerna har Florenzi skadad sedan en tid tillbaka samt Antonio Rüdiger och Kevin Strootman avstängda. Alltså stora avbräck – för båda lagen.

Klart favoritskap

Det är tuffa avbräck som Roma är drabbade av, men så även Milan – och undertecknad hittar värde på bortalaget, i flera olika former. Som Milan uppträtt på sistone, då kan man väl inte annat till de oddsen som är uppdukade?

En vinst på de fem senaste för Milan, fastän fyra av motståndarna är nere i den absoluta botten av tabellen och cirkulerar. 1-1 mot Crotone blev det senast och veckan dessförinnan föll men mot Empoli – på hemmaplan… Total katastrof.

Gästande Roma kommer från en tuff derbyförlust mot ärkerivalen Lazio, 1-3, men annars uppträtt rätt bra och stått för en del fina prestationer på sistone; vunnit 7/9 senaste. Oro för formen? Nja…

Tycker att värdet finns på Roma denna afton.

Roma -0,25 mål (asian handicap) spelas till 1,94x. Då får vi halva insatsen tillbaka om det blir oavgjort.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Roma -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 7/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: