29 december 2017 Crotone Napoli Speltips

Speltips inför Napoli – Cagliari 6/5: Spelbolagen har hamnat snett

Serie A väntar – Napoli mot Cagliari på klassiska Stadio San Paolo. På pappret är skillnaden stor och motivationsfaktorn spelar också in. Frågan är ändå; har ”Gli Azzurri” inte blivit lite för stora favoriter?

Det är toppen mot mitten…

Så lite som fyra matcher återstår för Serie A-klubbarna och i vissa delar av tabellen ökar betydelsen av varenda pinne enormt, i andra försvinner den nästan helt. Och det är lite den situationen vi har här; Napoli är pressade att vinna medan Cagliari kan slappna av.

Napoli hittar vi på tredjeplats i serien och således på den plats som leder till CL-kval, men hoppet upp till Roma och en av direktplatserna är på så lite som en pinne – något som innebär att det är upplagt för spänning in i det sista.

Upp från Serie B – till en stabil mittenplats i Serie A. Cagliari kan inte vara annat än nöjda över deras prestationer i årets seriespel; en fin tolfteplats innehas och facit är 41 poäng på de hittills 34 spelade matcherna, vilket betytt att man inte ens varit i riskzonen att trilla ur serien.

Mer eller mindre enda nämnvärda på truppfronten är att Napolikaptenen och speldirigenten Marek Hamsik riskerar att få stå åt sidan.

Håller det tajt?

Det mesta talar för Napoli här, det ska vi inte sopa under mattan med. Klass, hemmaplan och motivation!

Men här har de ändå blivit för stora favoriter, menar undertecknad. När 1X2-oddsen står i 1,14-11,00-26,00 kan annat inte påstås, eller? Det asiatiska handikapp med oddsen jämnast fördelade på minus- och plusspelet är 2,75-linan.

Suverän form i Napoli och det finns en fantastisk hemmastyrka, men exempelvis så har ”bara” tre av 17 hemmamatcher vunnits med tre måls marginal. Inte en enda med större siffror än så.

Och om Marek Hamsik missar matchen, då förloras en oerhört viktig pjäs, inte minst offensivt.

Cagliari är fullt kapabla, det har de bevisat under spelåret. Formkurvan pekar också spikrakt uppåt och inte mycket tyder på motivationsbrist; 3-1-2 är resultatraden på de senaste matcherna. Bland annat har oavgjort fixats mot Lazio under den perioden.

2-0?

Cagliari +2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med exakt tre mål – testas till 1,95x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Cagliari +2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 6/5
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 9%
2: 4%
Över 3,5 mål: 58%
Under 3,5 mål: 43%