29 december 2017 Crotone Napoli Speltips

Speltips inför Napoli – Feyenoord 26/9: Starkt speltips

Vi förväntar oss en tuff och intensiv kamp när Napoli och Feyenoord, som förlorade respektive premiär, drabbar samman i tisdagens Champions League, varpå ett kortspel investeras i.

Förlorare i premiärerna. Napoli, oväntat, eller i alla fall som oddsfavoriter på förhand, mot Shakhtar Donetsk med 1-2. Feyenoord med 0-4 mot ett klasserna bättre Manchester City. Härmed lite av en måstematch nu. En förlust; förödande. Om man satsar högre än tredjeplatsen; allt annat än en vinst likaså.

Bortsett från den undermåliga Champions League-starten, ser Napoli tokintressanta ut. De toppar faktiskt Serie A på bättre målskillnad än de senaste årens dominanter, Juventus. Toppstriden ser mycket intressant ut, på ett helt annat sätt än under mer eller mindre hela 2010-talet.

Italienarna saknar Adkadiusz Milik inför matchen. Vlad Chiriches är ett frågetecken.

Det Feyenoord som tar plats på Stadio San Paolo har tappat formen helt och hållet, liksom förstaplatsen i den inhemska serien. Två raka förluster där och alltså 0-4-torsken mot Manchester City i CL-premiären. Svår situation, att komma till en match av denna dignitet med denna form.

På skadelistan återfinns Nicolai Jörgensen, Kenneth Vermeer och eventuellt Sven van Beek.

14/16 senaste dömda över linan

Gillar oddsen för att vi får se kort här i matchen, när linan är på 3,5 och oddsen hyfsat jämnt fördelade på över-/underspelet. Hade jag varit oddssättare – skulle den vara på 4,0 (asian handicap) med överspelet som knapp favorit.

Desperation. Lite så kan vi titulera matchens medverkande på förhand. Napoli kommer desperat jaga trean medan Feyenoord inte heller har råd att förlora. Lätt att ta till en del tjuvnyp.

I premiären mot Manchester City fick Feyenoord tillta oschyssta medel vid upprepande tillfällen för att stoppa motståndarna och de fick till slut syna fyra ostskivor, motståndarna en. Tänker att det blir lite av en liknande match nu, mot ett förmodat spelförande Napoli.

Napolis premiär innehåll fem ostskivor. Tre stycken tilldelades dem.

Den skotska huvuddomaren, William Collum, brukar skicka upp en del kort, särskilt de röda. Hela 14 av hans 16 senaste dömda Europamatcher har innehållit minst fyra kort. Observera att de röda rättas som två i statistiken.

Över 3,5 kort spelas till oddset 1,80 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 26/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 10%
2: 4%
Över 2,5 mål: 76%
Under 2,5 mål: 27%