28 november 2018 Napoli Röda Stjärnan Speltips

Speltips inför Napoli – Inter 21/10: Seriefinal i Serie A!

Seriefinal – en lite oväntad sådan. Det står på lördagens kvällsmeny från italienska Serie A. Napoli tar emot Inter på Stadio San Paolo som klara favoriter och då lutar vi åt att en skräll kan lura runt hörnet.

Ojojoj. Det är inte vilken match som helst som vi bjuds på från Serie A. Avsparken tas 20:45 och matchen visas på Viasat Sport Premium, Viaplay eller varför inte se den helt utan kostnad på Unibet? Öppna ditt konto hos dem här och en bonus om 200% extra upp till 1 000 kronor!

Napoli har sopat mattan med allt motstånd när Serie A är åtta matcher, vilka alla vunnits, in i det hela. Målskillnaden – 26-5. Kritikerna mot dem har tryckt på att de ännu inte ställts inför speciellt tuffa matcher, men de blev lika snabbt tystade när laget besegrade Roma med 1-0 förra veckan – på bortaplan.

Dessvärre har de inte varit lika framgångsrika i Europas finrum, Champions League. Förluster mot Shakhtar Donetsk och Manchester City samt en seger över Feyenoord däremellan. Främsta fokus på seriespelet?

Lyxen att spela Europaspel har sina nackdelar – ett tajt spelschema, som ofta betyder sämre resultat i seriespelet. Detta gäller inte kvällens bortalag, Inter, som gått kräftgång under flera år, trots att materialet ofta varit vasst, men som nu ser allt bättre ut. Serie A-facit; sju vinster, ett kryss och noll förluster. Med det är de tvåa i tabellen och därmed två pinnar bakom just Napoli.

Plusspel på Inter

Nu kanske det är på tiden att Napoli tappar för första gången i årets seriespel? Det skulle inte förvåna oss det minsta, varpå spelen till Inters favör lockar rejält. Tveklöst att värdskapet presenteras som för stora oddsfavoriter.

Varför detta, då? Dels är Inter i riktigt gott slag och de kommer över en moralstärkande – rättvis – nja… – trea i derbyt mot AC Milan. 3-2 skrevs siffrorna på San Siro. Suveräne Mauro Icardi smällde in ett hattrick – hans sjunde, åttonde och nionde mål på de åtta inledande matcherna.

Spelare för spelare är det också två närmast helt jämna lag, menar undertecknad. Inter ska därför inte alls vara oävna i varken den här matchen eller striden om Scudetton.

Vi har största respekt för Napoli, men snart borde en plump komma – och här väntar årets, i Serie A, svåraste match. Såhär långt.

Dessutom har Napoli haft ett tätt spelschema; fyra dagars vila sedan 1-2-förlusten borta mot Manchester City i CL. Tärt på krafterna? Förutom det är Lorenzo Insigne, en del av den topptrio som varit så oerhört bra, ett frågetecken inför matchen med en muskelskada. Svårt att se han riskeras om han fysiskt inte är helt hundra.

Inter +1,0 mål (asian handicap) ser bra ut på förhand. Oddset är 1,86 och spelbolaget Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 21/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 22%
2: 18%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 38%