Speltips inför Napoli – Juventus 2/4: Tackar hjärtligt, Bethard!

Spelbloggare Publicerat: 2 April 2017

Vilken match! Söndagskvällen knyts ihop med en superfajt från italienska Serie A – mellan Napoli och Juventus. Vi tror på en öppen historia och tackar Bethard hjärtligt för det spelvärde de dukar ut.

Det här är en oerhörd smällkaramell! Två av Italiens absolut största klubbar mot varandra och kontroversen runt Gonzalo Higuaín, som lämnade just Napoli för Juventus inför spelåret, har sett till att bittra till rivaliteten ytterligare.

Nu är han, Higuaín, Neapels stora hatobjekt – och det blir således en speciell match för honom, att komma tillbaka till Stadio San Paolo. Faktum är att han i säsongens båda matcher, båda på hemmaplan, varav en i serien och en i cupen, hittat nätet. En 2-1- samt 3-1-vinst för ”Den gamla damen”.

Sportsligt vore det möjligtvis inte full katastrof om Juventus skulle förlora. De har hela åtta pinnar ner till den närmsta konkurrenten i form av jagande Roma samt tio till just Napoli. Finns inte på kartan att de misslyckas med att vinna Serie A – för sjätte gången i följd.

Napoli borde inte riskera att tappa deras tredjeplats, den sista som leder direkt ut i Champions League, men har andraplatsen och Roma inom räckhåll. Vore förstås stärkande att lösa en silvermedalj.

Inte mycket matnyttigt att nämna på truppfronterna. Lorenzo Tonelli är skadad för Napoli och Elseid Hysaj osäker. Juventus har Marko Pjaca out och huruvida Medhi Benatia kan medverka eller ej återstår att se.

Mål åt båda håll?

Napoli målar i princip alltid. Juventus målar i princip alltid. Slutsats? Mål åt båda håll! Till siffrorna som dukas ut – ett enkelt val av spel.

Offensivt är Napoli löjligt starka, i synnerhet inför hemmapubliken på Stadio San Paolo. Spelas alltid med fart och fläkt. När det då finns spelare som Dries Mertens och Marek Hamsik blir leveransen allt som oftast bra.

Däremot blir Napoli inte sällan straffade när positionerna pushas uppåt och mot världens kanske bästa omställningslag, blir riskerna enorma.

Juventus har hittat målprotokollet i – hör och häpna! – 29 raka matcher och Napoli har dito i 21/22 senaste matcherna. Spelårets två inbördes matcher har också bjudit på mål åt båda håll.

Här tackar vi Bethard hjärtligt för oddset som dukas ut för BLGM-spelet – 1,91 – och utnyttjar det innan en förmodad justering. Den konkurrent som betalar näst mest just nu är hela 11 punkter under dem.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 2/4
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: