6 maj 2018 Napoli Torino Speltips

Speltips inför Napoli – Juventus 5/4: Finalplatsen ska delas ut

Dagar efter att ha mött varandra i Serie A, är det nu dags för Napoli och Juventus att mäta krafterna på nytt – och då hittas en åtråvärd och ärofylld cupfinalplats i potten.

Matchen visas inte på svensk TV, men streamas hos Unibet – helt utan kostnad! Här får ni 200% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem!

Det är en brant uppförsbacke för Napoli inför den här bataljen, då Juventus vann med siffrorna 3-1 i Turin. Kört är det dock inte och spelbolagen ställer ut oddsen 7,00-1,12 på vilken sida som ska avancera vidare.

Napoli är ju ändå hemmastarka och på bortaplan har Juventus visats möjliga att rucka på under spelåret. På 1X2-marknaden är hemmalaget till och med favorit, vilket de också var i förra veckans inbördes möte i Serie A.

Lagen spelade då, i seriebataljen nu senast, 1-1 – ett resultat som innebar att vårt BLGM-spel prickade in finfint till de 1,91 gånger pengarna som var uppdukade. Den spelförande parten var Napoli och de skapade även mer av värde under matchens gång.

Gällande skadesituationen ser det ljust ut för såväl Napoli som Juventus. De förstnämnda har endast Lorenzo Tonelli out och de sistnämnda har hela truppen, förutom Marko Pjaca, tillgänglig.

Spelet suttit i 7/8 raka inbördes möten

Sist fick vi 1,91x för BLGM-spelet – nu 1,71x. Men betyder det att det finns mindre värde i dessa siffror? Icke!

Förutsättningarna är ju lite speciella här. Napoli måste framåt, försöka hämta in och vända 1-3 till seger, och då måste de kliva på klart tuffare än de annars skulle om det var en vanlig serielunksfajt.

Dessvärre står världens kanske bästa omställningslag på den andra planhalvan och de behöver inte alltför stora ytor för att hitta chanserna och i sin tur målen. Oerhört lätt hänt att bli Napoli blir sårade när de försöker komma tillbaka.

Mål brukar det bli när Napoli och Juventus bjuder upp till kamp. 7/8 senaste inbördes mötena har innehållit mål åt båda håll och vi tror att den statistiken kommer stärkas ytterligare under onsdagskvällen.

Annan statistik som stärker vår tro på målen här är att Juventus hittat nätet i hela 30 raka matcher och Napoli dito i 22/23 senaste.

Återigen är det Bethard som dukar upp de trevliga siffrorna och vi slussar alltså in polletterna på att båda sidorna ska hitta nätet till 1,71 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 5/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 29%
2: 34%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%