Speltips inför Napoli – Manchester City 1/11: De vinner tungviktsmötet

Spelbloggare Publicerat: 1 November 2017

Med all respekt för Napoli och deras styrka på Stadio San Paolo – räcker de till mot Manchester City? Åtminstone inte för tre pinnar, tänker vi. Speltips, odds och bonusar tas del av här.

Det är lite mer kniven mot strupen som Napoli kommer in till den här matchen, även om slutspelet skulle kunna nås även vid förlust och Shakhtar Donetsk vinner över Feyenoord i den parallella matchen.

Men redan nu har de tre pinnar upp till ukrainarna, som Napoli förlorade med uddamålet mot på bortaplan, så det skulle sitta oerhört bra med en inkasserad trea inför hemmapubliken på Stadio San Paolo.

Omvända mötet, på Etihad Stadium, var, som det var tänkt, en fantastiskt underhållande fotbollsmatch. Det svängde rejält, lagen bytte chanser med varandra och till sist vann City med siffrorna 2-1. Dries Mertens har säkert haft en hel del huvudbry över sin sumpade straffspark i den första halvleken.

Liksom sist är Arkadiusz Milik Napolis enda avbräck. Manchester City har alltjämt Vincent Kompany och Benjamin Mendy borta, men annars är truppen hel.

City en av de klaraste titelfavoriterna

Undertecknad har enorm respekt för de italienska klubbarna i allmänhet och Napoli i synnerhet, inte minst på Stadio San Paolo. En mardrömsplats för motståndarna. Där är Napoli alltid att se upp med.

Trots detta betraktar vi Manchester City som favoriter i den här matchen, rätt klara sådana. Pep Guardiolas manskap ser mer och mer, för varje vecka som går, ut som en allt klarare världspjäs att räkna med. Utmanare om Champions League-titeln? I allra högsta grad!

Med alla turneringar inräknade har City under ordinarie tid vunnit 12 av de 13 senaste matcherna och övrig, som de sedermera vann på straffsparkar, var i Ligacupen – en match som det roterades hejvilt i.

Visst, Napoli förlorade ”bara” med uddamålet på Etihad Stadium, en match som en straffspark också missades i, men det är svårt att sia hur matchen hade utvecklats om den suttit. Över det hela var Manchester City bättre och förtjänta av trean.

City säkrar slutspelsplatsen om de vinner här på Stadio San Paolo – någonting de ska ha alla möjligheter till.

Spelet? Manchester City +0 mål (asian handicap) – pengarna tillbaka vid oavgjort – till 1,87x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Manchester City +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/11
TV:  viasatpremium logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: