Speltips inför Napoli – AC Milan 18/11: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 18 November 2017

Spelbolagen överskattar möjligheterna till mål ordentligt när Napoli och AC Milan gör upp i Serie A. Vårt speltips betalar fina 1,76 gånger insatsen.

Ett riktigt toppmöte avslutar den här Serie A-lördagen. Napoli får besök av AC Milan för den sena italienska matchen.

Ser vi till säsongsinledningen finns det all anledning att vara aningen besviken på AC Milan. Laget har haft det tufft och tränaren hänger nu väldigt löst. Med tanke på de tunga värvningar som klubben gärna inför säsongen går det helt enkelt att kräva mer.

Just nu hittar vi AC Milan på plats nummer sju i tabellen. I skrivande stund är det smått osannlika 13 poäng upp till serieledande Napoli. Det säger sig själv att det inte är något vidare facit.

Överskattad målmöjlighet

Napoli å sin sida har alltså inlett säsongen klart bättre och toppar nu Serie A med hela 32 poäng. Det gör i för sig bara att laget har en poäng till godo på Juventus, men 32 av 36 möjliga poäng är ju ett fantastiskt facit.

Spelbolagen verkar helt övertygade om att det här ska bli en målrik historia. Fullt så säkra är vi inte på det. Dels har lagen haft en tendens att spela lite mer målsnålt på sistone. Dessutom har Napoli bara släppt in åtta mål så här långt – klart bästa i hela ligan.

Arkadiusz Milik och Faouzi Ghoulam missar matchen för Napoli. Å andra sidan är det inte världens tyngsta avbräck. Ser vi till den startelva som Napoli kan sätta på benen är det ingen tvekan om att det är ett mycket starkt lag.

Inte heller AC Milan har några superavbräck att räkna in. Andre Conti och Hakan Calhanoglu missar matchen, men Giacomo Bonaventura är också högst osäker.

Under 3,25 mål spelas till 1,76 gånger degen hos Unibet. Då får vi halva pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3,25 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 18/11
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: