29 december 2017 Crotone Napoli Speltips

Speltips inför Napoli – Nice 16/8: Avbräcken i fokus

Två stora avbräck är i fokus när italienska Napoli och franska Nice inleder 180-minutersbataljen där en plats i Champions Leagues gruppspel är i potten. Det öppnar för en ensidig historia på Stadio San Paolo.

Det sista hindret innan ett eventuellt Champions League-gruppspel återstår för de medverkande klubbarna i kvalet. Vikten av att avancera vidare är betydande, annars blir det endast spel i Europa League och när man är såhär på målsnöret vore det en käftsmäll av den hårdare varianten att landa där.

Nice har redan varit på vippen att trilla ur kvalet, men de kvitterade sent borta mot Ajax i den tredje kvalrundan och avancerade med det vidare på fler bortamål efter två kryss. En skräll? Absolut, om än en liten sådan. Nice har det facto inlett spelåret under all kritik i övrigt.

Serie A har sina premiärer under den stundande helgen och det här blir Napolis första tävlingsmatch för säsongen, eftersom de kom direkt till den här kvalrundan. Hur står det till med formen? Frågetecken finns att reda ut.

Allt som allt har det sett rätt bra ut för Napoli i de vänskapsmatcher som spelats, men vikten av dessa ska inte överdrivas. Däremot stärkande att komma till spel med några fina prestationer i bagaget.

Napoli vinner utan problem

Förra årets succé, med en tredjeplats i Ligue 1, har följts upp av en urusel start på denna säsong för Nice. De två inledande seriematcherna har förlorats – mot Saint-Ètienne och Troyes. Mer ska krävas och känslan hade kunnat vara klart bättre i Nice, inför det här så oerhört tuffa dubbelmötet.

Här får dessutom Nices två stora stjärnor i Mario Balotelli och nyförvärvet Wesley Sneijder stå åt sidan med skador – just de spelare som ska stå för det lilla extra i offensiven, målen och assisterna.

Napoli är, på pappret, den klart bättre parten och alltid en mardröm att ställas mot på Stadio San Paolo. Exempelvis hade de 13-4-2 i resultatraden i förra årets Serie A. Melodin ljuder alltid offensiv och vinsterna, på hemmaplan, kommer inte sällan med större siffror. Vill döda det här dubbelmötet direkt?

Med den form och de enorma avbräcken Nice har, är det bara att skicka in polletterna på Napoli, oavsett om oddsen kan se lite småsnåla ut vid första anblick…

Napoli -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – testar vi till 1,87x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 16/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%