18 augusti 2018 Cardiff Newcastle

Speltips inför Newcastle – Bournemouth 4/11: Avslagen historia

Nästjumbon AFC Bournemouth tar sig till St. James’ Park, där Newcastle United väntar. Matchen som helhet har vi inte särskilt stora förväntningar på, men spelvärde är åtminstone identifierat.

Återkomsten till Premier League kan inte klagas på för Newcastles del. De har blandat en hel del, ska nämnas, och står just nu som nia i tabellen. Såvida bottenstriden undviks, så är det positivt och utsikterna för det ser ju bra ut som situationen formats. Lite i den änden man får börja som nykomling.

Och ser vi till ”The Magpies” spelarmaterial ska de inte behöva dras in i en bottenstrid. Ser dem som alldeles för stabila för det och Rafael Benítez är en tränare att räkna med. Gjort ett kalasjobb.

På Newcastles skadelista återfinns enbart Paul Dummett och Mikel Merino.

Medan Newcastle kan vara relativt avslappnade, är AFC Bournemouth hårt pressade. Den fruktansvärda seriestarten har satt ton inför fortsättningen och trots att det blivit bättre de senaste veckorna, står Bournemouth som nästjumbo i tabellen med sju poäng på tio matcher. Till säker mark – ynka pinnen samt en del mål att hämta in.

Det råder en del osäkerhet runt Bournemouth och deras truppstatus. Josh King och Ryan Fraser ser ut att vara redo för spel på nytt medan Benik Afobe och Junior Stanislas med största sannolikhet får stå åt sidan. Missar helt säkert; Tyrone Mings.

Newcastle sätter ton

Under ”Rafa” Benítez, i Premier League, spelar Newcastle en rätt så tillbakalutad och defensivt inriktad fotboll – hittills med positiva resultat. Matcherna blir sällan några höjdare, minnesvärda sådana, och det tror vi inte heller att det här blir.

Saknas ren och skär spets – en spelare som det verkligen lossnar för. Bästa målskyttar är anfallaren Joselu och försvarspjäsen Lascelles, två baljor vardera.

För Newcastle har 7/10 seriematcher innehållit max två mål. Bournemouths statistik – 5/10.

Bournemouth är mer kända för att vilja rulla boll, ha possession och för att spela en hyfsat underhållande fotboll, men även de saknar offensiva spetsspelare i form – och med sex mål på tio matcher är de näst sämst även i den kategorin.

Vi har framför oss en match där jag tror att båda lagen kommer visa respekt för varandra och inte riskera särskilt mycket.

Därför spelas under 2,5 mål till 1,84x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 16:00, lördag 4/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 24%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 54%