13 januari 2018 Newcastle Swansea speltips Premier League

Speltips inför Newcastle – Leeds 14/4: Skrällbud på St. James’ Park

Fredagen bjuder på inte färre än tio matcher i Championship och vi har hittat fint spelvärde, hämtat från den asiatiska handikappmarknaden, från den mellan Newcastle och Leeds på St. James’ Park.  

Ynka två vinster på de sex senaste matcherna, 2-2-2 i resultatraden, står Newcastle, som inför spelåret tippades lunka hem Championship utan problem, på. Så har det inte blivit, men en av de två direktplatser uppåt i seriesystemet är åtminstone i princip säkrade.

Andraplatsen innehas och ner till trean Huddersfield är avståndet på tio pinnar, med matchen mer spelad. Finns inte på kartan att det tappas in med fem matcher kvar att avverka. Har råd att slappna av?

Leeds har desto mer att spela för; att behålla deras plats i playoffområdet. Avståndet ner till död mark är på fem pinnar från den femteplats som placeras på. En förlust här skulle med andra ord innebära att det kan bränna till lite – också beroende på resultat i de andra matcherna – så vi kan räkna med ett helmotiverat Leeds.

Jack Colback och Isaac Hayden är osäkra kort för Rafael Benitez Newcastle. Anfallaren och Championships skyttetvåa Dwight Gayle räknar vi bort efter att ha åkt på en skada senast. Liam Cooper är alltjämt avstängd för Leeds räkning.

Värdet på Leeds

Skrällbud! Så låter vår uppmaning inför matchen.

Newcastle imponerar inte alls just nu och uppträder stundtals lite lojt. Förvisso är materialet i särklass bäst i hela serien, men det finns en del frågetecken runt statusen i laget. Får problem med ett helmotiverat och skickligt Leeds?

Sedan är ju skadeproblemen tuffa. Gayle är den i särklass vassaste strikern i laget och hans frånvaro kan innebära stora problem.

Det har, som nämnt, bara blivit två vinster på de sex senaste matcherna för Newcastle och dessa har kommit med uddamålen, mot bottenlagen i Wigan och Burton, som båda riskerar att trilla ur serien. Nu senast föll man med 1-2 borta mot Sheffield Wednesday.

Värt att påminnas om är också att Newcastle varit marginellt bättre på borta- kontra hemmaplan under spelåret.

Leeds studsade tillbaka på bästa möjliga vis efter två förluster i rad senast – med en 3-0-vinst över Preston, vars kvalitéer absolut inte ska underskattas. Rider vidare på vågen här?

Ger Leeds mycket goda möjligheter till att knipa minst en poäng här på St. James’ Park.

Gästerna spelas med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,75x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leeds +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 14/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 25%
2: 17%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%