21 augusti 2018 Stoke Wigan speltips Championship

Speltips inför Newcastle – Stoke 16/9: En tajt historia

Vi förutspår en tajt historia när Newcastle United välkomnar Stoke City till St. James’ Park. Avsparken tas 16:00 och förutom ett speltips tar ni del av allt inför matchen samt oddsen här.

Det är med oväntat stark form som Newcastle och Stoke kommer till spel – och en på flera sätt oviss match står framför våra fötter.

Efter en knapp förlust i premiären borta mot Everton – prestationen var ändå lovande – skrällde och vann Stoke över Arsenal, för att sedan lösa ett bortakryss mot West Bromwich och ett hemmadito mot Manchester United. Spelartappen till trots verkar ”The Potters” ha en hel del att bjuda på i årets Premier League.

Newcastle inledde serien med två förluster, även utan mål framåt, för att nu ha vunnit två på raken. Den absoluta höjdaren var den förkrossande 3-0-vinsten över West Ham, men att resa till Swansea och Liberty Stadium och vinna imponerar även det. Vissa har menat att Newcastles trupp inte förstärktes tillräckligt i och med uppflyttningen till Premier League, men själva grunden ser solid ut och klubben har alla möjligheter att överleva i finrummet.

Båda parter lider av vissa frånvarobekymmer. Aleksandar Mitrovic är avstängd för Newcastle, Paul Dummett skadad medan varken Chancel Mbemba eller Darlow är helt hundra för spel. Stokes skadelista är prydd av Julien Ngoy, Stephen Ireland, Ibrahim Afellay och Geoff Cameron. Ryan Shawcross, som har vissa bekymmer, väntas inte heller riskeras.

1X2-tecknet lockar

Krysset känns som ett mycket sannolikt utfall av den här matchen och är, utan minsta tvekan, värd att testa när oddset ställs ut i 3,30.

Det må ha blivit en trea borta mot Swansea, men Newcastle var långtifrån övertygande i matchen; nådde absolut inte full kapacitet, som i 3-0-vinsten över West Ham dessförinnan. Men som jag varit inne på i andra rekar där ”The Toffees” varit ena halvan av en match kan de bli svårhanterliga på St. James’ Park.

Stoke kan vara lite ojämna, men är normalt klassen bättre än Newcastle och ska väl åtminstone hamna i det trygga mittenskiktet av tabellen? Prestationen i 2-2-krysset mot Manchester United lovade mycket inför framtiden.

Spelmässigt kan en tajt historia vänta oss och med ett bortalag som är snäppet bättre, talar det ofta för just – krysset.

Oavgjort i matchen spelas till 3,30x hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 16/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 30%
2: 29%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 58%