22 augusti 2017 Nice Napoli

Speltips inför Nice – Napoli 22/8: Fart och fläkt

Champions League-kvalet är i dess sista vers och det blir ett målspel inför den inte alls speciellt spännande returen mellan franska Nice och italienska Napoli. Dessutom hittar ni de bästa oddsen och allt inför matchen här.

2-0 var siffror i extrem underkant. Det var med hjärtat i halsgropen som Nice kunde se till att hålla siffrorna så pass nere på Stadio San Paolo, inte minst då man avslutade matchen med två man mindre från minut 79.

Om vi tittar på den inledande matchen som helhet hade 4/5-0 varit klart mer rättvisande än de två mål mot noll som det stannade vid. Resultatet betyder att det inte är helt kört för Nices del och att Champions League-drömmen lever vidare. Men vad talar för att de det facto ska lyckas?

Ja, det vore väl det ljusnade skadeläget. Mario Balotelli och Wesley Sneijder, som båda fick stå åt sidan senast, är äntligen hela och krya. Offensiva klasspelare som man hoppas ska göra den stora skillnaden.

Annars saknar Nice Alassane Pléa, Vincent Koziello, som åkte på de där utvisningarna, och Wylan Cyprien, skadad.

Napolis tränare Maurizio Sarri har lyxproblemet att kunna vraka i hela truppen; ställa ut den startelva han anser bäst lämpad för uppgiften.

Mycket talar för – mål

Den offensiv som Napoli besitter är fasansfullt vass. Gott om spelare med det lilla extra. De har dessutom stora kvalitéer i att ställa om och när – om – Nice flyttar upp positionerna och ytor uppstår kommer de kunna uträtta saker. Lite av en drömsituation såhär till returen.

Då är frågan – kommer Nice bidra till målskörden? Vi tror det.

Såhär på hemmaplan blir det sannolikt lite andra tongångar, inte minst med de viktigaste, offensiva pjäserna i Mario Balotelli och Wesley Sneijder. Stort plus från det inledande mötet.

Så, vart landar vi? I ett Nice som måste uppåt i banan, med tillspetsad offensiv – mot ett Napoli som kommer njuta av de ytor som antas uppstå. Med andra ord; målpartaj!

Över 2,5 mål spelas till 1,69x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 26%
2: 54%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 43%