Speltips inför Norge – Danmark 24/7: Uppgivet Norge måste försöka

Spelbloggare Publicerat: 24 July 2017

Skandinavisk grannfejd ska utspelas i dam-EM när Norge spelar med kniven stenhårt mot strupen mot Danmark i den sista gruppspelsomgången. Förutsättningarna kan öppna upp för en underhållande historia och det är med den tanken vi investerar polletterna.

Med den svenske förbundskaptenen Martin Sjögren håller det norska damlandslaget på att stå för ett jättefiasko. Utan mål framåt och två förluster – mot Holland och Belgien – ser utsikterna närmast hopplösa ut inför den sista matchen.

Då ska det understrykas att Norge, som på damscenen har en historia av att vara starka, presenterades som en utmanare om medaljerna.

Det enda som skulle kunna rädda Norge är att de vinner med minst tre baljors marginal i denna match medan Holland gör jobbet mot Belgien och vinner. Vid ett sådant scenario blir man, trots allt, klara för kvartsfinal.

Danmark har levererat på en mer väntad nivå. Premiären mot Belgien vann de med knappa ett mål mot noll och siffrorna blev de omvända när Holland, som står på full pott inför den sista matchen, var på den andra sidan planhalvan därefter.

Inleder i brant uppförsbacke

Det måste inte bara bli en vinst, utan en dito med minst tre baljor – och det är inte ens säkert att det räcker. Norge är hårt pressade inför den här matchen, vilket vi tänker kan öppna upp matchen.

Eftersom uppförsbacken är så pass brant måste Norge sätta i växeln redan från start. Det finns helt enkelt inte tid att känna på motståndet och sakta flytta upp positionerna. Jakten börjar omgående!

Danmark har, utan minsta tvekan, kapacitet att såra Norge i omställningsspelet, i synnerhet om motståndet håller på att bli otåligt och desperat, vilket med stor sannolikhet kan bli fallet.

Risken är att matchen tappar intensitet om loppet är kört för Norges del, men vi ser ändå målmöjligheterna som tillräckligt stora för att syna de oddsen som dukas ut på målmarknaderna.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt två mål – får sig en peng till 2,06x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 24/7
TV:  svtett logo svtplay logo eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: