Speltips inför Norrköping – Sundsvall 8/5 : Ställer oss tveksamma till spelbolagens position

Spelbloggare Publicerat: 7 May 2017

Spelbolagen tror på en målrik historia när IFK Norrköping får besök av GIF Sundsvall på Östgötaporten – något som vi inte alls är lika säkra på. Spelvärde är uppdukat och vi klipper till.

Tillsammans med Elfsborg och Malmö FF sätter vi punkt för omgång sju i Allsvenskan. Veckorna rullar på fort och det har bjudits på många härliga bataljer, innehållande en hel del mål, och förhoppningsvis fortsätter det på samma sätt framöver.

Sundsvalls inledande matcher har handlat mycket om kamp och på den fronten har de varit närmast klanderfria, men faktum kvarstår – att fem vinstfria matcher radats upp. Man kommer dock från tre raka kryss, i tre svåra matcher, när Hammarby, Elfsborg och AIK stått för motståndet.

IFK svajade en del under de första veckorna av seriespelet, men kommit tillbaka – och det med besked. 3-3 fick man i en mycket tuff bortamatch mot Djurgården senast, där lagets alla tre baljor kom utifrån och var någonting alldeles extra, och innan dess; två raka vinster. Ena kom borta över Häcken och andra hemma över J-Södra.

Allt som allt, när tre matcher är spelade, har IFK samlat ihop tio pinnar mot ”Giffarnas” sex.

Överdriven tro på mål

Undertecknad har lite svårt att förstå hur oddssättarna resonerar på målmarknaden. De menar att det här kommer bli ett målpartaj – och frågan är; finns det överhuvudtaget några indikationer på det?

När Norrköping väl får fart på anfallsspelet, då blir det ofta svårt för motståndarna att stå emot – men känsla är att de drar lite för drastiska slutsatser av de tre baljorna framåt mot DIF; alla kom ju, som nämnt, genom skott utifrån. Drömmål allihopa.

I övrigt snurrade det inte på speciellt för smärtfritt…

Sundsvall har visat att hårt arbete är ett succérecept med deras tre senaste kryss, i matcher där de varit kraftiga underdogs. Försvarsspelet har varit gediget och här kan vi räkna kallt med att de kliver in för att bevaka resultat.

”Giffarna” har faktiskt hållit nollan i två av de tre senaste matcherna och de fem senaste har klivit varit rätt tajta historier och alla klivit under 3,5 mål. Fyra av dem under 2,5 dito.

Ger Sundsvall bra chanser att hålla emot här.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – spelas till 1,90x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 8/5
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: