Speltips inför Norwich – Brighton 21/4: Full fart framåt!

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2017

Motivationslöst mot motivationslöst. Potten är inte speciellt stor inför fredagens Championshipmatch mellan Norwich City och Brighton på Carrow Road, varpå vi ser framför oss två avslappnade parter. Målfest?

Norwich har inte förmått att komma upp i önskad eller väntad standard i årets Championship och är, en stark trupp till trots, utom räckhåll för playoffplatserna. Slutspurten av spelåret har inte varit alls bra; 2-0-3 i resultatraden. Det blev dock en 3-1-vinst borta över Preston North End senast. Ganska lojt i matchen – åt båda håll.

I Brighton har istället historia skrivits; klubben är klara för deras första säsong i Premier League – någonsin. Detta efter att Wigan värjts undan med 2-1 under måndagskvällen och det var total eufori på läktarna efteråt. Lär ha blivit en hel del festande. Baksmälla – i dubbel bemärkelse?

Det man har att spela om är att behålla förstaplatsen. Med tre matcher kvar att avverka är avståndet ner till Newcastle, som ännu inte säkrat sin Premier League-plats, på sju poäng. Eftersom lagen tampats med varandra i toppen av tabellen hela säsongen, finns det förstås viss prestige i att hamna på toppen av kullen.

Målpolletter – in!

Det finns en defensiv säkerhet och trygghet i detta Brighton – minst antal mål i serien är insläppta – men nu finns det väl inte annat än att sätta växeln i och gaspedalen i botten? Premier League-kontraktet är ju, som nämnt, redan säkrat.

Kan säkert vara en del småslitna spelare också. Lite rotation. Påverkar defensiven starkare än offensiven?

Dessutom har tre av serieledarnas fyra senaste matcher klivit över den där 2,5-målslinan. Framåt har sett fantastiskt bra ut; målen radas upp. Fart och fläkt.

Och som värd för matchen står ett precis lika avslappnat Norwich, utan någonting att spela för – och de spelar redan en framåtlutat och glädjefylld fotboll, väldigt ofta till ett hyfsat högt pris. Deras matcher har ett löjligt högt målsnitt – 3,30~ stycken. Fyra raka med minst tre baljor nu.

Räknar med två parter som släpper loss på planen och inte känner behov av att något bevaka resultat.

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre baljor – spelas till 1,93 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 21/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: