Speltips inför Örgryte – Värnamo 25/5: Spel på 1X2-marknaden

Spelbloggare Publicerat: 23 May 2017

Ett fullt acceptabelt odds har dukats upp av oddssättarna inför torsdagsbataljen mellan Örgryte och Värnamo på Gamla Ullevi. Ta del av det, samt bonusar och statistik här!

Efter en sprudlande start på Superettan har IFK Värnamo fallit ihop pladask. Nio pinnar på fyra matcher har följts upp en av på fem dito och därmed har resan neråt i tabellen varit lika snabb som säker. Faktum är att man inte är bättre placerade än precis ovanför kvalplatsområdet, tolfteplatsen.

Ett par hack uppåt i tabellen, såväl i antal platser som poäng, hittas kvällens värdskap i Örgryte. De har varit upp och ner – från vecka till vecka. Svåra att veta var man har, men när årets Superettan ska summeras så kan vi anta att Öis kommer hittas i mittenskiktet av tabellen. Kan vi vänta oss samma från Värnamo, eller kan det bli på tal om bottenstriden?

Nytt inför matchen är att Hannes Sahlin får stå åt sidan för Örgrytes del, då han blev utvisad i 0-2-förlusten mot Syrianska senast.

Enkelt val

Borde inte Öis presenteras som större favoriter än såhär? Det är i alla fall undertecknads tanke. Ger dem superchans att plocka hem hela potten och med det studsa uppåt i tabellen medan Värnamo riskerar att cementeras på den undre tabellhalvan.

Som nämnt; Öis förlorade senast, men det var på plast och man hade en man utvisad redan från den 11:e minuten. Svårt att sätta mycket emot då, förstås.

Hemma på Gamla Ullevi brukar Örgryte visa klassen. De har 3-2-0 i resultatraden på arenan och har inte haft ett speciellt tacksamt schema heller. Hemmastyrkan har även visats upp föregående säsonger.

Värnamo tappade flera framstående pjäser inför säsongen och känns inte alls lika heta detta år, trots den finfina seriestarten. Nu har man fallit in i en djupare formdipp; endast en inkasserad pinne på de fem senaste matcherna. Senast föll man oväntat med 1-2 när Norrby kom på besök till Finnvedsvallen. Underkänt!

Stärkta av hemmaplan och med bättre form får hemmalaget förtroendet till hela 2,30 gånger pengarna hos Betway. Ser viss risk för oddsdropp här, så uppmaningen lyder; skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Örgryte vinner, rak etta
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 25/5
TV:  tvfyrasport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: