Speltips inför Östersund – Sundsvall 3/6: Uppvärmning till CL-finalen

Spelbloggare Publicerat: 31 May 2017

När Östersund tar emot ett iskallt Sundsvall på Jämtkraft Arena – blir det en väntad hemmavinst eller skräll? Speltips och allt inför matchen hittas här!

Efter en urstark period – ett insläppt mål på sex matcher – har Sundsvall kommit tillbaka på jorden, och det med två hårda smällar; en 0-4-förlust mot Blåvitt och en 0-3-dito mot Kalmar. Nu kryper botten allt närmare och ner till nämnda KFF, som står på kvalplatsen, har man endast tre pinnar.

Det är alltså ett pressat Sundsvall som kommer till Jämtkraft Arena, i en av årets tuffaste bortamatcher.

Östersund har som ambition att utmana i titelracet – finns kapaciteten? – och har studsat upp till fjärdeplatsen, men Malmö FF och IFK Norrköping i toppen har ryckt ifrån något. Undertecknad har svårt att se ÖFK utmana på allvar, men en Europaplats är absolut inte omöjlig att haffa, även om konkurrensen är hård.

I skrivandets stund – fredag förmiddag – är truppapprena ännu inte utlämnade, men det ser ljust ut för Östersunds del och på skadefronten verkar det inte finnas någonting nytt att rapportera om. Sundsvall har en rad spelare out sedan en tid tillbaka och här är Smajl Suljevic avstängd efter att ha åkt på sitt tredje gula för säsongen senast.

0-7 på de två senaste matcherna

Oddsen på spelen till Östersunds favör har droppat lite i veckan, men värdet finns fortfarande kvar. Huruvida det är det närmare avspark är dock tveksamt. Med andra ord; risk för oddsras!

Ser helt enkelt Sundsvalls chanser som ytterst små på Jämtkraft Arena.

Gästerna har 0-7 i målskillnad från de två senaste matcherna och inte minst 0-3-förlusten mot ett iskallt Kalmar FF väcker oro. En ordentlig överkörning och prestationen var oförsvarbar.

Nu väntar en av årets tuffaste bortamatcher, mot ett Östersund som är urstarka på hemmaplan. De kommer också från en välutförd match när Häcken värjdes undan med 1-0 – på bortaplan. Detta följde upp en 2-1-vinst över Kalmar – en match där siffrorna borde ha blivit större.

Bet365 ställer ut 1,95 x insatsen för att Östersund ska vinna det här med minst två mål till godo och det måste spelas. 3-0?

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Östersund -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/6
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: