kampanj vm 2018

Speltips inför Panama – Nicaragua 13/7: Målpolletter investeras

Nicaragua, som var en av de största besvikelserna i premiäromgången av CONCACAF Guld Cup, hoppas kunna ta revansch när ett kapabelt Panama står för motståndet under natten mot torsdagen. Lyckas de?

Det skulle vara lite av nyckelmatchen för Nicaragua när de mötte Martinique i premiären – grupp B:s stora underdogs – och därför var besvikelsen stor när förlustsiffrorna skrevs 0-2 efter en rentav urusel insats. Avsaknad av udd, dåligt avvägda beslut i avgörande situationer samt ett svajigt försvarsspel bäddade för förlusten.

Och nu är pressen stor! Mycket talar för att det måste bli en seger – förlusten är helt utesluten – om en slutspelsbiljett ska kunna spelas hem. Chansen till en sådan, om man frågar oddssättarna och marknaden, är liten, varpå den raka tvåan står i 13,00 x insatsen som bäst.

Panama är nämligen en riktig kraftmätare, inte minst som de levererade i premiären mot värdnationen USA. Underläge 0-1 hämtades in till 1-1 och förutom en viktig inkasserad poäng mot en av turneringens stora favoriter, stärker det säkerligen moralen rejält – något man också påtalat efter matchen.

Defensiv approach – underspelen lockar

En suverän premiär från Panama och en urusel från Nicaragua – betyder det att ett spel på de förstnämnda är motiverat? Icke! De har helt enkelt fått axla ett lite för stort favoritskap såhär på förhand.

Här är Nicaragua, som de var i premiären, inte pressade att rulla boll och ha possession, utan kan vara klart mer defensivt inställda. Gissningsvis ställs försvarsmuren upp med förhoppningen om att hålla den ståendes medan man får fokusera på att ställa om effektivt när tillfälle ges.

Frågan är; har man kvalitet att såra Panama?

Vi lutar av överstående anledningar åt att en tillknäppt och i sin tur målsnål match väntar oss och oddsen som ställs ut för de diverse underspelen lockar.

I premiäromgången slutade fyra av sex matcher under 2,5 mål. Fastän alla matcher är unika och att statistiken därför kanske inte är fullt relevant, kan det vara värt att nämna.

Under 2,5 mål blir vårt val av spel och det betalar 1,80 x insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:30, natten mot torsdag 13/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 75%
X: 19%
2: 7%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%